ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Λίφτινγκ στα αριστερά

Μετά τις μαζικές αποχωρήσεις

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Δέκα μεταγραφές, πάνω - κάτω, αναμένεται να κάνει φέτος η Νέα Σαλαμίνα, με τους υπεύθυνους προγραμματισμού να καλούνται όπως αναπληρώσουν τα κενά που προέκυψαν μετά τις 13 αποχωρήσεις. Πάντως, λόγω του ότι κρατήθηκε ένας βασικός κορμός τονίζεται πως αρκετές από τις προσθήκες που θα γίνουν, εκτός απροόπτου, θα αφορούν παίκτες οι οποίοι θα δίνουν βάθος στην ομάδα.

Αν υπάρχει ωστόσο μια θέση η οποία πρέπει να «κτιστεί» από την αρχή αυτή είναι αναμφίβολα εκείνη του αριστερού μπακ! Οι αποχωρήσεις των Οφόρι, Κονατέ και Χριστοδούλου αφήνουν τους «ερυθρόλευκους» χωρίς καθαρόαιμη επιλογή. Σαφώς και μπορεί να βοηθήσει ο Λέουκο, όμως σε πρώτο χρόνο τουλάχιστον ο Καμερουνέζος επιστρέφει στη φυσική του θέση… εκείνη του δεξιού οπισθοφύλακα.

Συνεπώς, οι Χριστόδουλος Χριστοδούλου και Γιάννης Θεοδώρου καλούνται να βρουν τους παίκτες εκείνους οι οποίοι θα ανεβάσουν επίπεδο αριστερά την ομάδα. 

Δεδομένα θα αποκτηθεί ένας ξένος, ενώ ήδη γράφτηκε από Ελλάδα μεριά το όνομα του συμπατριώτη μας… του Καραγιάννη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Βόλο. Περίπτωση που κολλάει στο πλάνο, αφού είναι δεδομένη η πρόθεση για ενίσχυση με το κυπριακό στοιχείο σε όλες τις θέσεις, με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή να έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του αγωνιζόμενος στον Ακρίτα τη σεζόν 2022-2023.

Σε κάθε περίπτωση, όπως γράψαμε ξανά, εξελίξεις στο κεφάλαιο προσθήκες θα έχουμε το συντομότερο μετά τη Γενική Συνέλευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση