ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Nέα Σαλαμίνα: Λέξη κλειδί η «ενότητα»

Το πως θα γίνει αυτό δεν είμαστε εμείς που θα το κρίνουμε, αλλά ας κρατήσουμε την ουσία

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

«Δεν θα σκύψουμε τα κεφάλια, θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μετά την ήττα από την Ομόνοια, σε μια προσπάθεια του να στείλει το μήνυμα πως αυτός και οι παίκτες του δεν πρόκειται να πτοηθούν από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. 

Είναι φυσιολογικό η απογοήτευση να έχει μεγαλώσει το τελευταίο διάστημα, όμως η προσπάθεια είναι συνεχώς εκεί... Επίσης, ο Κύπριος τεχνικός φαίνεται να καταλαβαίνει τι χρειάζεται να βελτιώσει. Πέραν απ’ το σύνθημα για καλύτερες μέρες είχε πει πως στοίχισαν κάποια ατομικά λάθη, ότι υστέρησε η ομάδα του στην τελική πάσα κι πως πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση κόντρα σε ομάδες όπως ο χθεσινός (11/11) αντίπαλος.

Κακά τα ψέματα, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία για τις ήττες, να μην ξεχνάμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σε καμία περίπτωση την οικονομική δυνατότητα άλλων ομάδων. Ως εκ τούτου δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση όταν ο αντίπαλος κάνει τη διαφορά μέσω μιας ατομικής ενέργειας παικτών... «απλησίαστων» για την ομάδα της Αμμοχώστου. Βέβαια, αυτό είναι μια άλλη συζήτηση και η οποία ποτέ δεν κλείνει, την ίδια ώρα που οι προσπάθειες για να έρθουν περισσότερα χρήματα είναι σε εξέλιξη.

Από εκεί και πέρα, με δεδομένο ότι ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο θα συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και ότι βάσει προϋπολογισμού η έως τώρα πορεία παραμένει εξαιρετική… θεωρούμε πως είναι σημαντικό να υπάρξει μεγαλύτερη ενότητα γύρω απ’ το προσφυγικό σωματείο.

Ανεξαρτήτως του τι έγινε τις προηγούμενες μέρες, (βλέπε ανακοινώσεις Δ.Σ. και οργανωμένων, όπως και διάφορες αντιδράσεις από τους υπόλοιπους οπαδούς), η ουσία είναι πως δημιουργήθηκε ένα κλίμα το οποίο δεν βοηθά καθόλου. Σε καμία περίπτωση, η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει την πολυτέλεια για προβλήματα στο εσωτερικό της, αφού μιλάμε για μια ομάδα που δουλεύει με περιορισμένους πόρους και όπου η μεγαλύτερη της δύναμη είναι ο κόσμος της.

Το κάθε σπίτι έχει τα προβλήματα και τις διαφωνίες του, όμως αν αυτά δεν λύνονται οι συνέπειες είναι πάντα άσχημες. Συνεπώς, είναι σημαντικό να επιστρέψει η ηρεμία γύρω από την ομάδα γιατί μόνο έτσι θα στηριχθούν όπως πρέπει οι ποδοσφαιριστές. Το πως θα γίνει αυτό δεν είμαστε εμείς που θα το κρίνουμε, αλλά ας κρατήσουμε πως η ενότητα είναι απαραίτητη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση