ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Κυνηγά τις ελπίδες της

Συναντά τον Απόλλωνα και θέλει νίκη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Δεν διακατέχονται από τα καλύτερα των συναισθημάτων οι Σαλαμιναίοι μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ανόρθωση σκόρπισε πίκρα.

Εκείνο που στενοχώρησε πολύ ήταν ότι στο δεύτερο ημίχρονο παρά το ότι οι παίκτες της Νέα Σαλαμίνας είχαν κατοχή της μπάλας και είχαν όλες τις προϋποθέσεις να σκοράρουν έπαιζαν με τρόπο που ήταν πάντα ακίνδυνοι. Ούτε μια καθαρή ευκαιρία δεν δημιούργησαν! Ούτε συνεργασίες είδαμε ούτε τρεξίματα ούτε κινήσεις δημιουργίας Η καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη της αντιπάλου δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα στο να αποκρούει τις προσπάθειες που δεν ήταν ποτέ επικίνδυνες.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα δώσει έστω και κάποια χαρά στον κόσμο τους.


Εννοείται ότι οι της Σαλαμίνας έχουν ήδη …φύγει από το συγκεκριμένο ματς και είναι συγκεντρωμένοι στο σημερινό (5μμ) ματς κατά του Απόλλωνα και ζητούν τη νίκη για να έχουν ελπίδες για πλασάρισμα στην εξάδα. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα δώσει έστω και κάποια χαρά στον κόσμο τους.Το αρνητικό  είναι ότι δεν   περνά αποκλειστικά από τα πόδια των Σαλαμιναίων η εξαδα.

Θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο αλλά σίγουρα όχι στο βαθμό μαζικότητας του ματς του κυπέλλου. Εκεί παρατηρήθηκε η μεγαλύτερη συγκέντρωση κόσμου της ομάδας σε φετινό ματς.

Στην αποστολή είναι ο Ιβάν Φουστάρ ενώ ο Ιωάννης Κωστή είναι εκτός.

Πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό ματς: Κίσσας, κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Λαμπότ, Χριστοφόρου, Ροντρίγκεζ, στα δεξιά ο Σαν Ρομάν, στα αριστερά ο Κορέια εσωτερικοί χαφ οι Μαριάνοβιτς, Ρέινολντς στην επίθεση ο Σίμπσον στα αριστερά, ο Μαουρίτσιο στην κορυφή ο Ελουντού στα δεξιά.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X