ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Ηχεί …καμπανάκι

Κακή εικόνα, κακό αποτέλεσμα, θέληση για άνοδο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Είναι σαφές ότι η Νέα Σαλαμίνα πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές λόγω της κατάστασης που βίωσαν οι ποδοσφαιριστές και γενικά όσοι από την ομάδα προσβλήθηκαν μαζικά από τον covid 19. Η όλη …διεργασία είναι φυσικό και ανθρώπινο να έχει επηρεάσει την ομάδα.

Θα ήταν όμως όχι ακριβώς άστοχο, αλλά  τοποθέτηση μετατόπισης από την πραγματικότητα το να θεωρηθεί ως η μόνη αιτία της χθεσινής απόδοσης και ήττας η αρνητική επίδραση του covid 19 στην ομάδα.  

Γιατί αν συνεχίσει να παίζει όπως χθες, δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα.

Η Νέα Σαλαμίνα χθες στο Μακάρειο –σε αντίθεση με ότι είδαμε στο ματς με την Ανόρθωση όπου το σκορ ήταν παραπλανητικό για τον φίλαθλο που δεν ήταν στο γήπεδο- ήταν δυσλειτουργική.

Σε καμιά περίπτωση δεν έδωσε το δικό της τέμπο στο ματς και επίσης σε καμιά περίπτωση δεν έδειξε ότι μπορούσε να το κερδίσει.

Υπήρχε ανεπαρκής κυκλοφορία της μπάλας –αυτό δεν είναι θέμα covid 19 γιατί γινόταν και πριν - και δεν δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για γκολ εκτός από εκείνη την αντίδραση προς το τέλος που έδειξε περισσότερο σπασμωδική, πάρα στοχευμένη. 

Η ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 3 βαθμούς και οφείλει να συνέλθει πάραυτα και να διεκπεραιώσει ένα όντως πολύ δύσκολο πρόγραμμα που της φορτώθηκε. Γιατί αν συνεχίσει να παίζει όπως χθες, δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα.

Το Σαββάτο αγωνίζεται στη Λεμεσό με τον Απόλλωνα και την Τετάρτη εντός με τον Ερμή. Στο ματς αυτό είναι πολύ πιθανό να επανέλθει ο Βάγκνερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση