ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Nέα Σαλαμίνα: Η ζωή μετά τον Χρυσοστόμου

Μόνο ακέφαλη δεν θα μείνει η ομάδα της Αμμοχώστου

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Έκπληξη προκάλεσε η αποχώρηση του Γιάννου Χρυσοστόμου από την προεδρία της Νέας Σαλαμίνας, με τον ίδιο να γνωστοποιεί τις προηγούμενες ημέρες την απόφαση του για να φύγει από τα διοικητικά των «ερυθρολεύκων» έπειτα από δέκα χρόνια. Είναι φυσιολογικό πως μετά από μια τέτοια εξέλιξη προκύπτουν αρκετά ερωτηματικά και τα οποία αφορούν κυρίως την επόμενη ημέρα για την ομάδα της Αμμοχώστου…

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν, η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. συνεχίζει κανονικά και για να δοθεί η προεδρία σε κάποιον εξωδιοικητικό θα πρέπει πρώτα ο συγκεκριμένος να συμφωνεί με τη φιλοσοφία του υφιστάμενου συμβουλίου, το οποίο και θα κληθεί να τον εγκρίνει. 

Σε αντίθετη περίπτωση, η λύση θα βρεθεί εκ των έσω με κάποιον απ’ αυτούς που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη διοίκηση της ομάδας να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου, έχοντας βεβαίως τη στήριξη των υπολοίπων.

Αυτά είναι τα δεδομένα όσον αφορά τα διοικητικά της Νέας Σαλαμίνας, η οποία εννοείται πως σε καμία περίπτωση δεν θα μείνει ακέφαλη. Οριστικές εξελίξεις σχετικά με το εν λόγω θέμα θα έχουμε στις 3 Μαΐου όταν και ορίστηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του σωματείου, που θα είναι και εκλογική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση