ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Έρχονται αλλαγές…

Αναμένονται διορθώσεις για βελτίωση της εικόνας και την αύξηση της ισχύος

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Πικρή ήταν η γεύση που άφησε η τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος για τη Νέα Σαλαμίνα. Το 1-4 και αναπάντεχο ήταν και μη αντιπροσωπευτικό της ισχύος της ομάδας, που κατά το τελευταίο διάστημα είχε πάρει τα πάνω της.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αφήσει πίσω το ματς παίρνοντας όμως ένα μάθημα. Ότι τα όρια της κατάρρευσης από την κανονικότητα ή  την επιβολή, είναι δυσδιάκριτα.

Η εικόνα της ομάδας στο ματς με τον Απόλλωνα ήταν τσαλακωμένη. Θεωρείται σίγουρο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, στο παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας με την ΑΕ Πάφος FC για να σουλουπωθεί  η εικόνα.

Εκτός από τον τιμωρημένο Φαρσάντ Νουρ, τη θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο επιστρέφων Σάσα Μαριάνοβιτς, αναμένονται άλλες δυο αλλαγές η σκέψη για τουλάχιστον Ο Ιβάν Φουστάρ θα αγωνιστεί αντί του Σάββα Τσαμπούρη.

Ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι επανέρχεται κάτω από τα δοκάρια αφού ο Τάσος Κίσσας στο ματς με τον Απόλλωνα έκανε σοβαρά λάθη. Απομένει άλλη μια προπόνηση και ο Ελλαδίτης προπονητής θα καταρτίσει την αποστολή για το «Στέλιος Κυριακίδης». όπου αναμένεται ένα ματς με σημαντικό βαθμό δυσκολίας αφού ο αντίπαλος ψάχνει εναγώνιως τους βαθμούς. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας θα αρχίσει στις 7μμ.

Ο Μαουρίσιο Κορντέιρο δεν προπονήθηκε καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα απουσιάζει από την αναμέτρηση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση