ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα Σαλαμίνα: Επιχείρηση… ανασύνταξη

Αφήνουν πίσω τους τα δυο ματς και επικεντρώνονται στον Ολυμπιακό

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Δυο ματς με συγκομιδή βαθμών μηδενική δεν είναι και το πιο ευχάριστο γεγονός. Και για να είμαστε εντελώς ακριβείς ένα τέτοιο σενάριο μόνο οι πεσιμιστές Σαλαμιναίοι το περίμεναν. Η γενική εκτίμηση ήταν και είναι ότι η ομάδα έχει πολύ καλή ψυχολογία λόγω της περσινής πορείας ενώ από πλευράς υλικού είναι επαρκέστερη της περσινής ομάδας.

Στα δυο παιχνίδια με Πάφο (εντός) και Ομόνοια (εκτός) η ομάδα είχε κάποια καλά διαστήματα όμως η διάρκεια τους δεν ήταν η απαιτούμενη.

Στα δυο παιχνίδια με Πάφο (εντός) και Ομόνοια εκτός) η ομάδα είχε κάποια καλά διαστήματα όμως η διάρκεια τους δεν ήταν η απαιτούμενη.

Έδειξε όμως αδυναμίες. Που επικεντρώνονται κατά πρώτον στην άμυνα. Το περσινό αμυντικό κεντρικό δίδυμο Φουστάρ, Γκολομπάρτ δείχνει να είναι μέχρι τώρα πολύ επαρκέστερο από το φετινό. Με την αποχώρηση του Γκολομπάρτ να μη …ξεγίνεται, εκφράζεται η προσδοκία ότι με την επάνοδο του Κροάτη θα φτιάξουν τα πράγματα. Με βάση τις εκτιμήσεις ο Φουστάρ θα ντεμπουτάρει στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Κατά δεύτερον ο Σίμπσον δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί με αποτέλεσμα το αριστερό άκρο να είναι άνευρο. Ο Ντιστέλ έχει καλύτερη απόδοση
Αισθητή είναι και η απουσία του Ντιαγκο, που κάλυπτε δυο θέσεις έδινε στον κόουτς τη δυνατότητα αλλαγής σχήματος ενώ έδινε και τέμπο στην ομάδα. Όπως και ο Γκολομπάρτ ούτε αυτός… έρχεται πίσω. Άρα η λύση πρέπει να δοθεί από τα μέσα.

Οι αγωνιστικές αδυναμίες θα πρέπει να καλυφθούν γιατί δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια απωλειών.

Έχει ήδη δοθεί σύνθημα για ανασύνταξη. Που για να έχει όμως νόημα πρέπει να μετατραπεί σε πράξη.

Η Νέα Σαλαμίνα προτίθεται να δώσει φιλικό ματς κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X