ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Έναρξη εκδηλώσεων για 75χρονα

Ανακοίνωση απ' την ομάδα της Αμμοχώστου

Με ανακοίνωση της, η Νέα Σαλαμίνα ενημέρωσε αναλυτικά σχετικά με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν με τη συμπλήρωση 75 χρόνων από την ίδρυση της.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι έχει λάβει απόφαση για διενέργεια μια σειράς εκδηλώσεων στα πλαίσια των 75 χρόνων ζωής και δράσης του τιμημένου μας Σωματείου. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα έχουν κοινωνικό, πολιτιστικό και μουσικό περιεχόμενο και κάποιες εξ αυτών θα έχουν αφιερωματικό χαρακτήρα.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν από την επόμενη βδομάδα με μουσική εκδήλωση την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή Savino Live στη Λάρνακα. Η μουσική μπουάτ ξεκινά στις 21:00 και θα έχει είσοδο 10 ευρώ. Σημειώνεται ότι με την είσοδο δεν θα παραχωρείται απλά ένα εισιτήριο εισόδου αλλά λαχνός οικονομικής ενίσχυσης που έχει ήδη κυκλοφορήσει και προσφέρει δώρο ένα αυτοκίνητο Duster Dacia αξίας 22 000 ευρώ.

Όλοι/ες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να κρατήσουν τη θέση του στα τηλέφωνα 7000 1948 (ώρες γραφείου) ή στο 99 055133.

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης που στηρίζουν για ακόμα μια φορά έμπρακτα οικονομικά το Σωματείο μας. Ευχαριστίες στο διαχρονικό μας χορηγό VITEX και στην εταιρεία SSD (Service/Supply/Distribution) outdoor Heating!

Στηρίζουμε όλες τις εκδηλώσεις για τα 75χρονα του Σωματείου μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση