ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: «Ελάτε στο γήπεδο να χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας»

Ανάρτηση από την Νέα Σαλαμίνα σχετικά με τον τελευταίο αγώνα της σεζόν

Το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν πλησιάζει για την Νέα Σαλαμίνα, με την ομάδα να κάνει κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο.

Αναλυτικά: 

Τελευταία αγωνιστική παράσταση για την ομάδα μας, την Παρασκευή 26 Μαΐου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στην προσωρινή μας έδρα, N. Papas Group – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στις 19:00.

Οι ποδοσφαιριστές, η προπονητική ομάδα και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου, μας έχουν προσφέρει χαρές, θετικά αποτελέσματα και γέμισαν τους φίλους/ες της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ με χαμόγελα με τη φετινή τους αγωνιστική παρουσία.

Μια ομάδα που έκανε τις δικές της υπερβάσεις και μέχρι και την τελευταία αγωνιστική της Α’ φάσης του πρωταθλήματος αγωνιζόταν για είσοδο στην πρώτη εξάδα ανταγωνιζόμενη αντιπάλους με πολλαπλάσιους προϋπολογισμούς. Παρόλη την απογοήτευση της μη εισόδου στην εξάδα και τον αποκλεισμό από το θεσμό του κυπέλου, η ομάδα μας έδειξε την ανάλογη σοβαρότητα και σε όλη τη διάρκεια της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Ο κάθε Σαλαμιναίος και η κάθε Σαλαμιναία δικαιωματικά νιώθουν περηφάνια για το Σωματείο μας καθώς αντιμετώπισε ακριβοδίκαια όλες τις αντίπαλες ομάδες και πορεύθηκε με τιμιότητα και καθαρότητα υπηρετώντας τις αξίες και αρχές της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Για όλους αυτούς τους λόγους καλούμε τους φίλους/ες του Σωματείου να δώσουν το παρόν τουw την τελευταία αγωνιστική για να χειροκροτήσει τους πρωταγωνιστές και να τους ευχαριστήσει για τη φετινή τους παρουσία. Παράλληλα είναι και μια ευκαιρία να ανταποδώσουν και αυτοί το χειροκρότημα σε όλους/ες που στήριξαν με πάθος τη φετινή τους προσπάθεια και να κλείσουμε με ιδανικό τρόπο την αγωνιστική περίοδο.

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας θα γίνει και η κλήρωση του μεγάλου δώρου του φετινού λαχνού οικονομικής ενίσχυσης, που είναι ένα αυτοκίνητο Duster Dacia αξίας 22 000 ευρώ.

Πριν την έναρξη του αγώνα, στο περιβάλλοντα χώρο του N. Papas Group – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ποδοσφαιριστές μας θα είναι εκεί για να συνομιλήσουν με τον κόσμο της ομάδας, να φωτογραφηθούν με μικρά παιδιά και να υπογράψουν αυτόγραφα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση