ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα Σαλαμίνα: Τα λεφτά από Πειραιά...στο Αμμόχωστος

Θέλουν να ανέβουν επίπεδο οι «ερυθρόλευκοι»

Για τη μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό Πειραιώς μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Έχει υπογράψει προσύμφωνο ο παίκτης και όχι συμβόλαιο. Υπάρχει αντιπροσωπεία του ΔΣ στον Πειραιά με επικεφαλή τον πρόεδρο μας κ. Θουκή Θουκυδίδη. Ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να ολοκληρωθεί με το καλό αυτή η μεταγραφή. Αναμένουν τα τυπικά. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Ιωάννης θα παραμείνει συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος της σεζόν.

Είμαστε πάρα πού χαρούμενοι που ο Ιωάννης Κωστή θα κάνει το βήμα στην καριέρα του από την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Αξίζουν τα εύσημα στον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών μας, τον Σάββα Πουρσαϊτίδη αλλά και στους χειρισμούς του ΔΣ. Δεν είναι τυχαίο ότι βγαίνουν παίκτες από τις ακαδημίες μας και μεταγράφονται σε μεγάλες ομάδες».

Αν θα επιστρέψει στην Κύπρο σήμερα ο Κωστή: «Θα επιστρέψει με την αντιπροσωπεία στην Κύπρο. Από αύριο θα μπει κανονικά στις προπονήσεις».

Για τον Φουστάρ: «Ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος στη χθεσινή προπόνηση».

Για το πώς θα επενδυθούν τα λεφτά από τη μεταγραφή του Κωστή: «Το διοικητικό συμβούλιο έχει αποφασίσει το πώς θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα. Ένα μεγάλο μέρος τους θα αξιοποιηθεί για να δημιουργηθoύν καινούριοι αποδυτηριακοί χώροι, καφετέρια, εστιατόριά, αίθουσα διασκέψεων κτλπ. Ένα άλλο ποσό θα πάει στην αναβάθμιση του Αμμόχωστος. Ένα μικρό ποσό θα επενδυθεί στις ακαδημίες της ομάδας και ένα άλλο ποσό θα χρησιμοποιηθεί στις παλιές δικαστικές υποθέσεις. Η Νέα Σαλαμίνα θα πάρει τα χρήματα σε τρεις δόσεις».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X