ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Δύσκολο τεστ σε φορτωμένο πρόγραμμα

Συναντά σήμερα (4μμ) εκτός εδρας τονΑπόλλωνα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Δύσκολο ματς για τη Νέα Σαλαμίνα σήμερα (4μμ) που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πρωτοπόρο Απόλλωνα εν μέσω μάλιστα ενός πολύ εντατικοποιημένου προγράμματος που διαμορφώθηκε… επίδρασης πανδημίας ένεκα. Την ερχόμενη Τετάρτη συναντά τον Ερμή σε εξ’ αναβολής αγώνα της πέμπτης αγωνιστικής.

Ασφαλώς ξέρει πολύ καλά η ομάδα της Αμμοχώστου ότι είναι το αουτσάιντερ σήμερα στην αναμέτρηση στη Λεμεσό αλλά θα κυνηγήσει όλες της τις θεωρητικές πιθανότητες για κάτι θετικό. Επί πλέον έχει ανάγκη τους βαθμούς αφού έχει μόνο τρεις στο ενεργητικό της στους έξι αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα.

Επίσης είναι πολύ φυσιολογικό και ανθρώπινο να μην υπάρχει ακόμη κανονικότητα στην ομάδα

Επίσης είναι πολύ φυσιολογικό και ανθρώπινο να μην υπάρχει ακόμη κανονικότητα στην ομάδα αφού οι παίκτες με τις προπονήσεις που έχουν χάσει είναι επηρεασμένοι σωματικά ενώ η καλή ψυχολογία ακόμη δεν έχει επανέλθει στο βαθμό που τη χρειάζεται η ομάδα.

Πιθανοί έντεκα: Κίσσας στο τέρμα, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Παύλου (Μπαραβίκας) Χριστοφόρου, Κμοβς Μπρένο, στο κέντρο Κονφέ Ντιαλό (Βινίσιους), στην επίθεση στα δεξιά ο Οσέι, στην κορυφή ο Ντανίλο και στα αριστερά ο Βαρέλα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση