ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Αποχωρεί από την προεδρία ο Γιάννος Χρυσοστόμου!

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος με γραπτή του δήλωση

Με γραπτή του δήλωση, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΔΣ της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, ενημερώνει για την αποχώρηση του από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στα διοικητικά του αγαπημένου μας σωματείου έφθασε η ώρα της αποχώρησης μου από τα διοικητικά δρώμενα.

Είχα την χαρά και την τιμή να συνεργαστώ με τίμιους και ανιδιοτελής ανθρώπους που είχαν ως κύριο μέλημα τους την προσφορά και την αγάπη προς το σωματείο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου.

Μπορεί να μην καταφέραμε να κερδίσουμε ένα τίτλο αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε χιλιάδες Σαλαμιναιους που δεν γεννήθηκαν στην Αμμοχώστο αλλά κάθε εβδομάδα τραγουδούσαν για μια πόλη που δεν γνώρισαν αλλά τόσο πολλά αγάπησαν μέσω της ομάδας μας.

Η επόμενη μέρα θα με βρει εκεί δίπλα από την νέα διοίκηση σε ότι με χρειαστούν. Καλώ όλο τον κόσμο να συστρατευθεί γύρω από το Σωματείο μας και μαζί με τη νέα διοίκηση να το φυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στα Διοικητικά Συμβούλια, το επαγγελματικό προσωπικό και τους ηρωικούς μας φιλάθλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση