ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Nέα Σαλαμίνα: Από τον ένα Σάββα στον άλλο

«Ρεύμα» υπέρ της περίπτωσης του Δαμιανού για τη διαδοχή Πουρσαϊτίδη

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια ο κύκλος του Σάββα Πουρσαϊτίδη στη Νέα Σαλαμίνα έκλεισε κι οι «ερυθρόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να σκανάρουν την αγορά για προπονητή και σύμφωνα με την πληροφόρηση που προκύπτει, δεν αποκλείεται η σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας να περάσει από ένα Σάββα σε άλλον.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μάκης Παπαϊωάννου, έχει αναλάβει να φτιάξει μια μικρή λίστα με τους υποψήφιους διαδόχους του Πουρσαϊτίδη. Ο κατάλογός του, που θα κατατεθεί ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου, περιλαμβάνει 5-6 ονόματα, τα οποία θα εξετάσει η διοίκηση για να διαλέξει τον άνθρωπο στον οποίο θα αναθέσει τα ηνία την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ένα από τα ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι κι αυτό του Σάββα Δαμιανού. Μάλιστα, από την πληροφόρηση προκύπτει πως το ρεύμα εντός της διοίκησης ευνοεί την πρόσληψη του 41χρονου Κύπριου τεχνικού.

Τα τελευταία χρόνια ο Δαμιανού ήταν προπονητής στις μικρές Εθνικές ομάδες της Κύπρου. Τον Γενάρη του 2019 είχε αναλάβει το τιμόνι της U19, ενώ στον «ανασχηματισμό» που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο πήρε «προαγωγή» για τη U21.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X