ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Ανεβαίνει η ομάδα και η ψυχολογία

Σημαντική η δεύτερη συνεχόμενη νίκη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Δύσκολη ήταν η νίκη της Νέας Σαλαμίνας με 1-0 στην έδρα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Ήταν όμως χρησιμότατη γιατί της αποφέρει τρεις βαθμούς –κάτι που συμβαίνει για δεύτερη συνεχή αγωνιστική- ανεβάζει την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών, κτίζει ψυχολογία και γενικότερα της δίνει περισσότερη άνεση στην προσπάθεια που καταβάλλει.

Η νίκη αυτή σε μια γενικότερη εκτίμηση βελτιώνει τα πράγματα για τη Βαρωσιώτικη ομάδα που δεν είχε καλό ξεκίνημα.

Με τις δύο συνεχόμενες επιτυχίες η Νέα Σαλαμίνα έφτασε στους εννιά βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση

Με τις δύο συνεχόμενες επιτυχίες η Νέα Σαλαμίνα έφτασε στους εννιά βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο σκέλος στην εκτίμηση του συγκεκριμένου αγώνα. Η ομάδα στην επανάληψη οπισθοχώρησε και πέρασε σε δεύτερο ρόλο, αφού την πρωτοβουλία ανέλαβε-φυσιολογικά- ο αντίπαλος. Ναι, δεν άσκησε εκείνη την εξοντωτική πίεση η ΕΝΠ, ούτε βρήκε κραυγαλέες ευκαιρίες, αλλά το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι αν υπάρχει λόγος η ομάδα,  αφού προηγείται, να εγκαθίσταται στο δικό της μισό γήπεδο και να το ρίχνει στον κλεφτοπόλεμο, (αντεπιθέσεις), αγωνιζόμενη με ομάδες που δεν έχουν καλύτερη ποιότητα από αυτήν.

Έρχεται δύσκολο ματς την ερχόμενη Δευτέρα, αφού η ομάδα συναντά το ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος». Το παιχνίδι θα είναι ασφαλώς πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο.  Εννοείται ότι ο βαθμός απόδοσης και συγκέντρωσης θα πρέπει να υποστεί εκτόξευση για να έλθει θετικό αποτέλεσμα.

 Ρόμπερτ Βεσελόφσκι και Ιβάν Φουστάρ έμειναν στον πάγκο, αλλά είναι ετοιμοπόλεμοι.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X