ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Αναζητούνται οι πρώτοι τρεις βαθμοί

Σημαντικό το σημερινό (6.30μμ) ματς με την ΕΝΠ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Δεν είναι ασφαλώς θέμα ζωής η θανάτου. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο αυτό λέγεται πάντοτε καθ΄ υπερβολήν. Είναι όμως το εντός έδρας σημερινό με την ΕΝΠ, ένα ματς στο οποίο θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να αποφέρει τρεις βαθμούς.

Όσο νωρίς κι αν είναι, ξεπροβάλλει η ανάγκη της νίκης κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Τα δυο πρώτα ματς απέφεραν ισάριθμες ήττες και η ψυχολογία των παικτών χρειάζεται ανόρθωση. Ενδεχόμενη τρίτη συνεχόμενη ήττα δημιουργεί αρνητική ενέργεια στην ομάδα.

Το ματς είναι ιδιόμορφο γιατί παίζει απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που επίσης δεν συγκέντρωσε βαθμό

Το ματς είναι ιδιόμορφο γιατί παίζει απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που επίσης δεν συγκέντρωσε βαθμό στις πρώτες δύο αγωνιστικές και ψάχνει και αυτός την πρώτη επιτυχία.

Ο Κονφέ επιστρέφει από τιμωρία, ο Βινίσιους είναι στην αποστολή, ενώ και ο Σιαθάς συμπεριλαμβάνεται. Εκτός παραμένει ο Μπέριος.

Πιθανή ενδεκάδα: Κήπερ ο Βεσελόφσκι δεξιά στην άμυνα ο Παύλου, αριστερά ο Μπρένο, στο κέντρο της άμυνας οι Χριστοφόρου, Σμοβς, στο κέντρο Βινίσιους, Κονφέ, Κρεάν, στα αριστερά ο Οσέι δεξιά ο Ντανίλο (Βαρέλα) και στην κορυφή ο Βάγκνερ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X