ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Αλλάζει μέρα η συνέλευση - Αναμονή απαντήσεων από χορηγούς

Που επηρεάζουν το οικονομικό πλάνο της νέας χρονιάς

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της ενημερώνει για την μετάθεση της Γενικής Συνέλευσης για τις 21 Μαρτίου και εξηγεί του λόγους.

Η ανακοίνωση:

Μετάθεση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Σωματείου για τις 21 Μαρτίου 2024

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τη μεταφορά της σημερινής Γενικής Συνέλευσης για την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Λύσης "Παύλος Λιασίδης", στο Τσιακκιλερό.

Η απόφαση για μετάθεση της Γενικής Συνέλευσης έχει παρθεί από την προηγούμενη Δευτέρα αλλά κρίθηκε σκόπιμο να μην ανακοινωθεί τις προηγουμένως λόγω του κρίσιμου χθεσινού αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσαμε τον αποπροσανατολισμό από το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο λόγος της μετάθεσης είναι ότι το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει ακόμα λάβει τις απαντήσεις που ανέμενε για συνεργασίες με πιθανούς χορηγούς, που επηρεάζουν το οικονομικό κομμάτι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο όπως μετατεθεί για τις 21 Μαρτίου που θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και να ακολουθήσει η ανάλογη ενημέρωση στα μέλη του Σωματείου.

Σύμφωνα με το καταστατικό, απαρτία θεωρείται ότι αποτελεί το ½ συν ένα των τακτικών μελών που πλήρωσαν τις ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το σωματείο. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση αναβάλλεται για 30 λεπτά, οπότε όσοι παρευρίσκονται θεωρείται ότι αποτελούν απαρτία.

Μέλη τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους δεν έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στη συνέλευση.
Συνεπώς, καλούνται όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους το συντομότερο δυνατό, για να έχουν δικαίωμα παρουσίας και συμμετοχής.
Ημερήσια Διάταξη Γενικής Συνέλευσης:

-Συζήτηση και έγκριση προϋπολογισμού για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση