ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Αλλάζει μέρα η Έκτακτη γενική συνέλευση

Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων»

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα σε σχέση με την αλλαγή ημερομηνίας για την έκτακτη γενική συνεδρία η οποία θα γίνει στις 29/2/2024.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για την αλλαγή στην ημερομηνία της Εκτάκτης Γενικής Συνεδρίας, όπου αρχικά ορίστηκε στις 28/02/2024.

Η αλλαγή προκύπτει μετά και τον ορισμό του αγώνα της ομάδας Ανδρών, την συγκεκριμένη ημερομηνία, για τον θεσμό του “Κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola” με αντίπαλο την ομάδα της Paphos FC.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση ορίζεται στις 29/02/2024 και ώρα 18:30 στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Δημιουργικότητας (Λάρνακα, οδός Φανερωμένης 62).

Υπενθυμίζουμε ότι:

Σύμφωνα με το καταστατικό, απαρτία θεωρείται ότι αποτελεί το ½ συν ένα των τακτικών μελών που πλήρωσαν τις ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το σωματείο. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση αναβάλλεται για 30 λεπτά, οπότε όσοι παρευρίσκονται θεωρείται ότι αποτελούν απαρτία.

Μέλη τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους δεν έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στη συνέλευση.

Συνεπώς, καλούνται όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους το συντομότερο δυνατό, για να έχουν δικαίωμα παρουσίας και συμμετοχής.

Ημερήσια Διάταξη Γενικής Συνέλευσης:

Συζήτηση και έγκριση προϋπολογισμού για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ»

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση