ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα Σαλαμίνα: Στο απαραίτητο επίπεδο!

Υπάρχουν και φέτος δυνατότητες και πληρότητα στους ερυθρόλευκους

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Το πρωτάθλημα πλησιάζει και η Νέα Σαλαμίνα δείχνει ήδη έτοιμη να ανταποκριθεί στο δύσκολο και ανταγωνιστικό, περιβάλλον που θα δημιουργηθεί. Έτοιμη, όχι στην πτυχή της φυσικής κατάστασης –αυτή απαιτεί και άλλη δουλειά- αλλά σε αυτήν των δυνατοτήτων.

Δια μέσου των διεξαχθέντων φιλικών έχει εκτιμηθεί πως οι νέοι παίκτες πέρα από το ότι έχουν ενταχθεί διαθέτουν ικανότητες τέτοιες που καθιστούν την ομάδα τουλάχιστον ισάξια της περυσινής έκδοσης που κατάφερε να πλασαριστεί στην εξάδα.

Η αισιοδοξία αφορά το στόχο της εξάδας, χωρίς να παραγνωρίζεται η δεδομένη δυσκολία του εγχειρήματος

Κίσσας, Παναγή, Ντελγκάδο, Μαριάνοβιτς, Σίμπσον, Τσαμπούρης, και Λαμπότ με βάση τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής τους, έστειλαν αισιόδοξο μήνυμα για τις δυνατότητες και την πληρότητα της Νέας Σαλαμίνας για τη νέα χρονιά. Η αισιοδοξία αφορά το στόχο της εξάδας, χωρίς να παραγνωρίζεται η δεδομένη δυσκολία του εγχειρήματος.

Με την προσθήκη του επιθετικού Μαουρίσιο ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός στη Νέα Σαλαμίνα, παρόλο που μέχρι και την 31η Αυγούστου όλα είναι πιθανά να συμβούν.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-0 της Δόξας Κατωκοπιάς σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στο Σάββατο (10/8) στο «Αμμόχωστος». Πρωταγωνιστής ήταν ο Κίνγκσλεϊ, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα για την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, ενώ ένα γκολ πέτυχε ο Κορέια.

Επόμενος φιλικός αγώνας της ομάδας την Τετάρτη 14/8 στις 19:30 με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X