ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μαντζούρας για Χρυσοστόμου: «Πίστευα και πιστεύω ότι είχε να δώσει κι άλλα»

Δηλώσεις από τον πρόεδρο του ομίλου παλαιμάχων της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Νέας Σαλαμίνας, Μιχάλης Μαντζούρας.

Αναλυτικά:

Για την αποχώρηση του Γιάννου Χρυσοστόμου: «Προσωπικά σαν πρόεδρος των παλαίμαχων της ομάδας με ξάφνιασε η απόφαση του προέδρου μας για να αποχωρήσει. Πιστεύω πως είχε να προσφέρει αρκετά ακόμη στο σωματείο. Η ομάδα φέτος πήγε πολύ καλά, δεν κινδυνέψαμε καθόλου, κτυπήσαμε μέχρι τέλους την έκτη θέση. Μας έχει ξαφνιάσει αυτή η απόφαση».

Αν μίλησε μαζί του: «Ακόμα δεν ήρθα σε επαφή μαζί του. Πιστεύω πως για να πάρει αυτή την απόφαση τη πήρε μετα από αρκετή σκέψη γιατί είναι άνθρωπος που πάντα τα σκέφτεται όλα. Πιστεύω ότι ανακοίνωσε τώρα την απόφαση του λόγω των εκλογών που θα γίνουν το Μάιο και γιατί δεν έχουμε να διεκδικήσουμε κάτι τώρα εκτός από την έβδομη θέση».

Τι πιστεύει ο ίδιος: «Στις τελευταίες συναντήσεις που είχαμε πάντα έβλεπε πιο μπροστά. Προγραμματίζαμε τα 75χρονα, τις εγκαταστάσεις στο Μενεού και για αυτό με ξάφνιασε η απόφαση του».

Αν έχει ακουστεί κάποιο όνομα για να αναλάβει την προεδρία της ομάδας: «Νομίζω είναι γρήγορα ακόμη. Κάποια άτομα θα ενδιαφερθούν, είμαστε όλοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας θα δουλέψουμε για το καλό της ομάδας. Πίστευα και πιστεύω όμως ότι ο Γιάννος Χρυσοστόμου είχε να δώσει κι άλλα στην ομάδα. Έκανε αρκετά έργα και μπορούσε να κάνει περισσότερα».

Για τα ζητήματα προπονητή και τεχνικού διευθυντή: «Βάσει της περσινής πορείας όλοι θέλουν να μείνει ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής. Τώρα με τις εξελίξεις στο διοικητικό συμβούλιο θα δούμε ποιος θα αναλάβει την προεδρία και πως θα αναλάβει όλα αυτά τα ζητήματα. Η ομάδα όμως δεν παύει να λειτουργεί. Επίσης μέχρι τον Μάιο που θα είναι οι εκλογές ο Γιάννος θα είναι πρόεδρος και θα παίρνει τις αποφάσεις».

Για τα οικονομικά της Νέας Σαλαμίνας: «Πιστεύω πως με τα δεδομένα του σωματείου μας, οικονομικά είμαστε σε καλή κατάσταση, όμως το μπατζετ της ποδοσφαιρικής ομάδας δεν είναι αρκετό. Ωστόσο δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τα δικά μας δεδομένα. Γιατί μετά θα επιστρέψουμε στις εποχές που κινδύνευε η ομάδα να διαλυθεί από τα πολλά χρέη».

Άποψη για τα βία στα γήπεδα: «Είναι πολύ λυπηρό να βλέπουμε αυτά τα φαινόμενα. Όταν παίζαμε εμείς ποδόσφαιρο ήταν όλοι οι φίλαθλοι μαζί στην κερκίδα. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε οπαδούς από την αρχή να υβρίζουν ρυθμικά άλλες ομάδες. Από εκεί και πέρα νομίζω πως η αστυνομία πρέπει να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο. Όποτε υπάρχουν επεισόδια συζητούμε τα ίδια πράγματα χωρίς να καταλήγουμε κάπου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση