ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζος: «Τηρήσαμε 100% το πρωτόκολλο»

«Ας μας απαντήσει πρώτα το Υπουργείο στην ερώτηση που κάναμε»

Ξεκάθαρος ήταν ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, αναφορικά με την τήρηση του πρωτοκόλλου, διότι κατηγορήθηκαν από το Υπουργείο ότι δεν τηρήθηκε σωστά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» αρχικά αναφέρθηκε στην επανέναρξη των προπονήσεων:

«Έχουν επαναρχίσει χθες οι προπονήσεις μετά τις 16/09, μετά από 10 μέρες αποχής. Γνωρίζεται ότι το Υπουργείο μας απαγόρευσε να κάνουμε προπονήσεις, ακόμα και οι αρνητικοί θεωρούνται στενές επαφές. Και πολύ σωστά δεν μας επέτρεψε θα έλεγα. Έτσι, μετά από νέα τεστ επιστρέψαμε στις προπονήσεις με 13 ποδοσφαιριστές και οι περισσότεροι είναι από την εφηβική ομάδα, που εντάχθηκαν στην ομάδα για να μπορεί να γίνεται η προπόνηση»

Για την αναβολή που ζήτησαν: «Είναι λογικό να ζητάμε την αναβολή του αγώνα. Εμείς θέλουμε ένα πρωτάθλημα επί ίσοις όροις και αν παίξουμε δεν θα είναι έτσι. Εξάλλου δεν θα μπορούμε να συγκροτήσουμε ομάδα μέχρι το παιχνίδι. Το πιο λογικό και το πιο δίκαιο είναι να μην αγωνιστούμε, για αυτό το ζητήσαμε».

Για τις ευθύνες που τους καταλογίζει το Υπουργείο ότι δεν τήρησαν το πρωτόκολλο: «Δεν απαντούν την μοναδική ερώτηση που τους κάναμε. Όταν έχουμε φέρει ένα ποδοσφαιριστή από χώρα Β’ κατηγορίας, συγκεκριμένα από την Πορτογαλία, ζητήσαμε εάν μπορούσαμε να τον εντάξουμε άμεσα στις προπονήσεις με το τεστ που του έγινε. Η Νέα Σαλαμίνα έκανε και δευτερο τεστ για να τον εντάξει στις προπονήσεις. Επομένως έχουμε τηρήσει 100% το πρωτόκολλο και περιμένουμε από το Υπουργείο να μας απαντήσει που δεν τηρήσαμε το πρωτόκολλο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X