ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζος: «Στηρίζουμε τους Κύπριους διαιτητές»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

Αναλυτικά:

Για τον Πάβελ Σμοβς:

«Ήταν προτεραιότητα, έχει συμπληρωθεί το παζλ των κεντρικών αμυντικών. Έχουμε αυτή τη στιγμή τρεις πρωτοκλασάτους που αγωνίζονται σε αυτή τη θέση. Η ομάδα είναι υπερπλήρης στη συγκεκριμένη θέση».

Για το μεταγραφικό:

«Θα κινηθούμε για ακόμα δύο μεταγραφές. Ένα σέντερ φορ και ακόμα ένα μέσο. Αυτό προβλέπει ο σχεδιασμός ωστόσο σε μια μεταγραφική περίοδο μπορούν να υπάρξουν εξελίξεις ανά πάσα στιγμή».

Για τους διαιτητές:

«Έχουμε τη πρόθεση να στηρίξουμε τον Κύπριο διαιτητή. Είναι σταθερή η θέση του διοικητικού μας συμβουλίου και τους στηρίζει. Το ποδόσφαιρο μας στην Κύπρο είναι επαγγελματικό, υπάρχει πρόθεση από τους κυπρίους να κάνουν καλές διαιτησίες. Αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι λάθη γίνονται. Τους δείχνουμε εμπιστοσύνη και είμαστε βέβαιοι ότι χρόνο με το χρόνο θα βελτιώνονται. Πρέπει να σταματήσει η προκατάληψη. Το λάθος είναι ανθρώπινο οπότε όλος ο κόσμος πρέπει να επικεντρώνεται στην ομάδα του και όχι στη διαιτησία».

Για τον κόσμο:

«Εξαντλήθηκαν και χθες τα 500 εισιτήρια, υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, το βλέπουμε και από τα εισιτήρια διαρκείας. Η Νέα Σαλαμίνα είναι ο κόσμος της. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Καλούμε τον κόσμο να αγοράζει έγκαιρα τα εισιτήρια του ώστε να μπορεί να έρθει στο γήπεδο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X