ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζος: Στην πραγματικότητα υπάρχουν 3 προτάσεις στο τραπέζι για τον Κωστή (ηχητικό)

Είμαστε όμως έτοιμοι να συζητήσουμε τη πώληση του ποδοσφαιριστή από αυτή την στιγμή αλλά να παραμείνει εδώ για τη χρονιά που έρχεται

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» για όλα τα τελευταία νέα της ομάδας της Αμμοχώστου.

Οι δηλώσεις:

Για το θέμα μεταγραφής του Ιωάννη Κωστή:

Η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε προετοιμασμένοι, φαινόταν η ποιότητα του ποδοσφαιριστή. Στην πραγματικότητα υπάρχουν 3 προτάσεις στο τραπέζι. Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα παραχωρηθεί φέτος, είναι πολύτιμος για μας ενόψει της νέας περιόδου. Δεν θα παραχωρηθεί o Κωστή, όποια πρόταση και αν έρθει για τον παίκτη αυτή την περίοδο, αλλά θα καθίσουμε να δούμε το θέμα ως διοίκηση. Θα σεβαστούμε και τα “θέλω” του ποδοσφαιριστή. Είμαστε όμως έτοιμοι να συζητήσουμε τη πώληση του ποδοσφαιριστή από αυτή την στιγμή, αλλά να παραμείνει εδώ για τη χρονιά που έρχεται. Οι ποδοσφαιριστές από τις ακαδιμίες της Νέας Σαλαμίνας έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην διοίκηση. Η Σαλαμίνα βγάζει ποδοσφαιριστές και θέλει να τους βλέπει να προοδεύουν.

Πώληση τώρα:

Υπάρχει αντίδραση από τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για αγορά του ποδοσφαιριστή από τώρα αλλά να μείνει στην Σαλαμίνα για ακόμη ένα χρόνο. Αυτές είναι οι κόκκινες γραμμές που θέσαμε.

Μαουρίτσιο:

Θα δούμε πότε θα είναι έτοιμος, θα αγωνιστεί στην κατάλληλη στιγμή. Υπάρχουν οι επιλογές. Το πιο πιθανό στην δεύτερη αγωνιστική.

Μεταγραφές:

Το πλάνο έχει ολοκληρωθεί, θα δούμε αν προκύψει κάτι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X