ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζος: «Μαζεμένα προβλήματα της τελευταίας στιγμής»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία για το ματς με το ΑΠΟΕΛ: «Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία. Έχουν προκύψει αρκετά προβλήματα αφού έχουμε αρκετά απρόοπτα. Με όσους έχουμε διαθέσιμους θα δώσουμε τη δική μας μάχη για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για τους τραυματίες: «Έχει προκύψει ο τραυματισμό του Ντανίλο και δεν ξέρουμε για πόσο καιρό θα μείνει εκτός. Ελπίζουμε να χάσει μόνο το ματς με το ΑΠΟΕΛ. Ο Βάγκνερ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αλλά θα κριθεί τη τελευταία στιγμή η συμμετοχή του. Τσουκαλάς και Αδάμου δεν προλαβαίνουν, ενώ έχει προκύψει και ένα πρόβλημα με τον Οσέι, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί τη τελευταία στιγμή. Καμισοκό και Χριστοφόρου είναι καλά και θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή».

Για την διακοπή: «Είχαμε πει ότι η διακοπή θα ήταν ευεργετική για δυο λόγος. Ο πρώτος λόγος είναι γιατί ο Χρύσης Μιχαήλ θα είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές μας. Ο δεύτερος ήταν για να επανέλθουν οι τραυματίες, πράγμα που δεν έγινε όπως θα θέλαμε. Είναι και οι τραυματισμοί όμως μέρος του παιχνιδιού και ελπίζουμε να τους έχουμε στο επόμενο παιχνίδι. Είμαστε βέβαιοι ότι όσοι αγωνιστούν θα δώσουν το καλύτερους του εαυτό για να έρθει μια σημαντική νίκη».

Αν παίζει ρόλο η ψυχολογία: «Η ψυχολογία παίζει ρόλο, όμως αντιλαμβάνεστε ότι η Νέα Σαλαμίνα έχει τη πίεση της μεγάλης ομάδας για να πάρει τη νίκη. Πρέπει να δώσουμε τη δική μας μάχη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση