ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζος: «Ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα»

Στόχος το τρίποντο στον αυριανό αγώνα, σημαντική η κλήρωση του κυπέλλου…

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στον ΣΠΟΡFM 95.0 για τα αγωνιστικά δεδομένα εν όψει του αυριανού αγώνα αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει η ομάδα τον θεσμό του κυπέλλου.

Για το αυριανό παιχνίδι:

« Δεν θέλουμε να ξεχάσουμε την εμφάνιση με τον Απόλλωνα, αντιθέτως δουλεύουμε πάνω σ’ αυτή την εμφάνιση. Ήταν μια κακή παρένθεση. Προετοιμάζουμε τους ποδοσφαιριστές για την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας. Είναι ζητούμενο για εμάς η αντίδραση».

Για απουσίες:

« Ο Μάουρισιο θα είναι εκτός, είναι δεδομένο. Επίσης ο Νουρ θα είναι εκτός λόγω καρτών. Οι υπόλοιποι βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του προπονητή μας. Είναι καλή ομάδα η Πάφος, δεν μας επηρεάζει η βαθμολογική της θέση. Έχει ποιότητα και ξέρει να κερδίζει. Μόνο αν είμαστε πιστοί στο πλάνο θα κερδίσουμε».

Για το γεγονός ότι αγωνίζονται Παρασκευή:

« Δεν παίζει ρόλο η μέρα για εμάς, ωστόσο είναι δύσκολο για τον κόσμο. Ελπίζουμε να μας ακολουθήσουν οι Σαλαμιναίοι της Λεμεσού που είναι πολλοί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Για επιστροφές:

« Ο Φουστάρ πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι παίκτης που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα, σαν πρόωρη μεταγραφή».

Για την κλήρωση:

« Είναι πραγματικότητα ότι ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με όποιον αντίπαλο και αν κληρωθούμε. Είναι αλήθεια ότι δεν μας χαμογελάει η τύχη σε αυτό τον θεσμό. Είναι σημαντικό κομμάτι η κλήρωση, αν είναι ευνοϊκή. Όποιον αντίπαλο και να βρούμε μπροστά μας θα δώσουμε το απόλυτο για να προκριθούμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση