ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λάζος: «Μας αδικεί κατάφορα το αποτέλεσμα»

Δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Η Νέα Σαλαμίνα είχε τις ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει κάποιο τέρμα και να προηγηθεί στον αγώνα με την ΑΕΛ, όμως τελικά έχασε με 2-0. Μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Λάζος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Μας αδικεί κατάφορα το σημερινό αποτέλεσμα. Είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, τόσο αμυντικά δεν κινδυνέψαμε καθόλου, όσο και επιθετικά που βρήκαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε επίσης τη μεγάλη ευκαιρία στο 0-0. Δεν καταφέραμε και καλούμαστε να ανατρέψουμε ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα».

Για το αποτέλεσμα: «Υπάρχει απογοήτευση και στα παιδιά γιατί σε ένα παιχνίδι που άξιζες κάτι περισσότερο έληξε με ένα προβάδισμα ασφαλείας για την ΑΕΛ. Απ’ την άλλη όταν ανταγωνίζεσαι μια ομάδα σαν την ΑΕΛ που είναι διεκδικεί το πρωτάθλημα είναι σημαντικό και σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες».

Για το αν η ομάδα έδωσε απαντήσεις σήμερα με την εμφάνιση της: «Έχουμε ποιότητα στην ομάδα και έχω πει πολλές φορές ότι η χρονιά είναι ιδιαίτερη και θεωρώ πως αν δεν περάσαμε αυτά που περάσαμε δεν θα βρισκόμασταν σε καμιά περίπτωση στο δεύτερο γκρουπ. Παίξαμε 8 λιγότερα παιχνίδια φέτος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση