ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζος: «Κανένα θέμα Δαμιανού»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

Αναλυτικά:

Για την ήττα από την E.N.Π.: «Νιώθουμε ότι διακαιόμασταν κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι. Έγινε μια υπερπροσπάθεια από την ομάδα μας. Πρώτο ημίχρονο παρά το ότι ήμασταν με παίκτη λιγότερο, δεν είχαμε την υπεροχή στη κατοχή της μπάλας, όμως είχαμε τις ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι το γκολ της Ένωσης, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ενώ και μετά την ισοφάριση είχαμε τις ευκαιρίες για να πάρουμε το προβάδισμα. Αγωνιστήκαμε σχεδόν για 90 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Ήρθε η κόπωση στα τελευταία λεπτά του αγώνα, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό και οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την υπερπροσπάθεια τους. Δεν αρχίσαμε με το δεξί όμως πιστεύουμε στην ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα έρθουν τα απαραίτητα αποτελέσματα».

Για τον Δαμιανού: «Δεν υπάρχει κάποια απόφαση για να φύγει ο Δαμιανού. Πρέπει Να προχωρήσουμε να δούμε την επόμενη ημέρα. Είναι και εβδομάδα κυπέλλου για μας».

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Χθες έγινε προπόνηση κυρίως για την αποκατάσταση των παικτών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους οπαδούς για την στήριξη τους. Χθες ήρθαν στην προπόνηση. Σήμερα θα αρχίσουμε την προετοιμασία για τα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας».

Αγωνιστικά νέα: «Δεν τα γνωρίζουμε ακριβώς. Θυμίζουμε ότι ο Οσέι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Θα δούμε σήμερα τι απώλειες έχουμε. Ο Βαρέλα δέχθηκε κόκκινη και θα απουσιάζει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση