ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζος για Κορέια: «Το μπαλάκι είναι στη Ομόνοια»

Τι είπε για τον προγραμματισμό, τον Κινγκσλεϊ και τον Μαργκάσα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου των «ερυθρολεύκων», Δημήτρης Λάζος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Βεσελόφσκι: «Η διοίκηση έχει την εμπειρία να διαχειριστεί πράγματα και καταστάσεις. Έγιναν άψογοι χειρισμοί στο θέμα του Βεσελόφσκι. Δουλεύαμε μεθοδικά ούτως ώστε να καταφέρουμε να αποσπάσουμε την υπογραφή για τα επόμενα δυο χρόνια. Γνωρίζουμε ότι οι ομάδες κτίζονται από τον άσσο. Εμείς φροντίσαμε τουλάχιστον για τα επόμενα δυο χρόνια να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Η τελευταία πρόταση που είχε γίνει στον Βεσελόφσκι ήταν μια υπέρβαση για το σωματείο μας».

Για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για Κορέια: «Η Νέα Σαλαμίνα έχει αποδείξει ότι η περίοδος του ξεπουλήματος έχει περάσει στο παρελθόν. Ο πρώτιστος στόχος της διοίκησης είναι να κρατήσουμε όλους τους παίκτες που διατηρούν συμβόλαιο με την ομάδα. Από εκεί και πέρα, αν μας ικανοποιεί μια πρόταση τότε ασφαλώς και θα την εξετάσουμε. Αυτό που έχουμε ζητήσει από την Ομόνοια είναι να μας καταθέσει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση. Το μπαλάκι είναι στη Ομόνοια αυτή τη στιγμή. Εμείς δεν καιγόμαστε να δώσουμε κανένα ποδοσφαιριστή μας».

Για τον Κινγκσλεϊ: «Το θέμα του Κίνγκσλεϊ είναι διαφορετικό. Όταν είναι οικογενειακό το θέμα χρήζει λεπτού χειρισμού. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στο τέλος της ημέρας θα καταφέρουμε να έχουμε μαζί μας και τον Κινγκ».

Για τον προγραμματισμό: «Ο προπονητής της ομάδας μας εξετάζει καθημερινά περιπτώσεις. Αναμένουμε και εμείς τα αποτελέσματα του προπονητή μας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο επιτελείο μας. Αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε όλοι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους».

Για τον Μαργκάσα: «Για εμάς θεωρείται παίκτης της Νέας Σαλαμίνας μέχρι και σήμερα. Θα θεωρείται παίκτης της οποιαδήποτε άλλης ομάδας τη στιγμή που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας το ποσό της συγκεκριμένης ρήτρας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X