ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λάζος: «Είναι τελειωμένο το θέμα του Μαργκάσα» (ηχητικό)

Μίλησε για το ρόστερ τον Κίνγκσλει, τον Κύπρο για όλους

Για όλα τα θέματα που αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου των «ερυθρολεύκων» Δημήτρης Λάζος.

«Χθες έχουμε προχωρήσει και στην μεταγραφή του Ντελγάδο που αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Σεκούντα Ντιβιζιόν. Ψάχνουμε να αντικαταστήσουμε τον Μαργκάσα, ένα αμυντικό αλλά και ένα επιθετικό. Ο Ντελγάδο αναμένεται να έρθει στην Κύπρο στο τέλος του μήνα».

Για το κεφάλαιο τερματοφύλακας: «Έχουμε κλείσει με την θέση του τερματοφύλακα, κρατώντας τον βασικό μας τερματοφύλακα, φέροντας και ένα έμπειρο Κύπριο τερματοφύλακα όπως τον Κίσσα αλλά θα έχουμε και τον νεαρό Λύτρα».

Για το θέμα του Μαργκάσα: «Είναι τελειωμένο το θέμα. Μας έχει πει ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ότι προτίμησε την πρόταση της Ανόρθωσης».

Για τον Κινγκσλεϊ: «Eίμαστε πολύ θετικοί ότι θα συνεχίσει μαζί μας και του χρόνου και ψάχνουμε επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Κινγκσλεϊ. Είναι λεπτό το ζήτημα για τον ποδοσφαιριστή και θα είμαστε σε αναμονή».

Για τον Κορέια: «Δεν υπάρχει εξέλιξη όσο αφορά το θέμα του Κορέια».

Για τους Κύπριους: «Δεν κοιτάζουμε το θέμα να φέρουμε κύπριους, αφού έχουμε δικά μας παιδιά στο ρόστερ. Από εκεί και πέρα αν κρίνουμε ότι χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστή σε μια θέση που δεν έχουμε κάποιο ποδοσφαιριστή από τις ακαδημίες τότε θα προχωρήσουμε στην μεταγραφή του».

Για το ρόστερ: «Ήμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι με το ρόστερ που είχαμε, από εκεί και πέρα ως στόχο έχουμε να φέρουμε ακόμη καλύτερους ποδοσφαιριστές από αυτούς που έφυγαν».

Για τον Κύπρο Χριστοφόρου: «Με τον Κύπρο δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη γύρο από το θέμα αλλά είμαστε θετικοί ότι θα παραμείνει στην Νέα Σαλαμίνα. Και οι δυο πλευρές επιθυμούν να συνεργαστούν και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X