ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζος: «Είμαστε η πιο αδικημένη ομάδα...»

Η θέση της Νέας Σαλαμίνας για τις 14 ομάδες

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος για όλη την επικαιρότητα της ομάδας.

Τόνισε την θέση της ομάδας για τις 14 ομάδες, αλλά και για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στις δηλώσεις, ούτως ώστε να κερδίσουμε και την εμπιστοσύνη και του κόσμου».

Για την ήττα από την Ανόρθωση και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Καταρχήν, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Δεν μηδενίζουμε την προσπάθεια, είμαστε ευχαριστημένοι από την βαθμολογική συγκομιδή μας. Έχουμε επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες κόντρα σε ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση. Βλέπουμε την επόμενη μέρα,στρωθήκαμε στη δουλειά για να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα, πάμε για να διεκδικήσουμε τις δικές μας πιθανότητες. Έχουν καταργηθεί οι έδρες, τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες».

Για το αγωνιστικό: «Με εξαίρεση τους μόνιμα τραυματίες Τσμοβς, Αντιόλο και Μπέριο, οι υπόλοιποι είναι έτοιμοπόλεμοι. Ο Τσμοβς επανέρχεται στη δράση περί τα τέλη του μήνα».

Για τα έργα στο γήπεδο: «Κάνουμε ανακαίνιση των δημοσιογραφικών θεωρείων, τα έργα στο γήπεδό μας δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ήταν ευκαιρία για αναβάθμιση της κεντρικής κερκίδας μας. Εντός 10ημέρου, θα είναι έτοιμο το γήπεδο μας.

Η θέση για τις 14 ομάδες: «Όλοι κρινόμαστε, αυτό που μπορεί να αναγνωρίσει στη Νέα Σαλαμίνα ένας υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος είναι τις διαχρονικές και σταθερές μας θέσεις. Μια διαχρονική μας θέση είναι και οι 14 ομάδες. Έχουμε την ίδια θέση, τώρα που βρισκόμαστε στα ψηλά. Είμαστε η πιο αδικημένη ομάδα, όπως και ο Εθνικός, ο ΑΠΟΕΛ και ο Ολυμπιακός σε μικρότερο βαθμό, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού. Τα σωματεία έχουν την ευθύνη να αποφασίσουν αυτό που είναι σωστό. Το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος μας το θέμα. Όποια απόφαση παρθεί, θα είναι σεβαστή από μας».

Για την αναβολή της 22ης αγωνιστικής: «Συμφωνούμε πάνω σε αυτό, μας δίνεται χρόνος για να προετοιμαστούμε κατάλληλα»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση