ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζος: «Δραστικά μέτρα για τα επαναλαμβανόμενα λάθη»

Οι αντιδράσεις για την αντιμετώπιση της ομάδας από τη διαιτησία

Για τις αντιδράσεις που ετοιμάζει λόγω της αντιμετώπισης που έχει από τη διαιτησία, αλλά και τα όσα αφορούν στο ρεπορτάζ της ομάδας του γενικότερα, μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις ενέργειες που ετοιμάζουν λόγω των παραπόνων για τα σε βάρος τους διαιτητικά λάθη: «Μας λυπεί αφάνταστα το ότι αναγκαζόμαστε να προβούμε σε ενέργειες για να προστατέψουμε τα συμφέροντά μας. Τα τελευταία χρόνια ακολουθούμε συγκεκριμένη πολιτική, δεν σχολιάζουμε διαιτησίες για να βοηθήσουμε και να μην ασκούμε πίεση. Δεν ασχοληθήκαμε με τους διαιτητές που ορίζονταν, γίνονταν λάθη αλλά ουδέποτε τοποθετηθήκαμε. Τα επαναλαμβανόμενα λάθη στις δύο πρώτες αγωνιστικές ώθησαν το ΔΣ να πάρει δραστικά μέτρα. Βοηθήσαμε με τις μη τοποθετήσεις μας για να μην ασκείται πίεση. Η στήριξή μας δεν είναι λευκή επιταγή ούτε άνευ όρων. Οφείλουμε να στηρίζουμε, αλλά δεν θα ανεχτούμε εχθρικές διαιτησίες».

Για τις ενέργειες στις οποίες προχωρούν: «Δόθηκε εντολή στο προσωπικό να προωθηθούν οι διαδικασίες, να σταλούν επιστολές και να καταγγελθεί η διαιτησία του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Τα παράπονα δεν έχουν να κάνουν με ΑΕΚ και ΑΕΛ, ομάδες που σεβόμαστε και έχουμε άριστες σχέσεις».

Για την ανομοιομορφία σε βάρος τους στις διαιτητικές αποφάσεις: «Είδαμε να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα ποδοσφαιριστής μας στον αγώνα με την ΑΕΚ, και τα ίδια μαρκαρίσματα ή πολύ πιο σκληρά να μην τιμωρούνται. Είδαμε περιπτώσεις που θα μπορούσαν να τιμωρηθούν και με απευθείας κόκκινη».

Για τους παίκτες που επιστρέφουν: «Ο Μπέριος και ο Αλοΐς, ο Βινίσιους και Σιαθάς. Θα είναι πιο έτοιμοι Σακχόρ και Βάγκνερ».

Για τα μεταγραφικά: «Ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί, όμως αν προκύψει ευκαιρία με ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να βοηθήσει ή να θεωρηθεί επένδυση, ίσως προχωρήσουμε και σε άλλη μεταγραφή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X