ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζος: «Δεν θα συμπληρώσουμε 15αδα ξένων»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της Νέας Σαλαμίνας

Η Νέα Σαλαμίνα συνεχίζει το προγραμματισμό της και ξεκινά την προετοιμασία της. Στο πλαίσιο αυτό ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Δημήτρης Λάζος μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Ονησίφορο Σταύρου και τον Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την απώλεια του Λούκα Κότροφου: «Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή, ο Λουκάς ήταν ένας αγνός «Σαλαμινέος» που βρισκόταν πάντα δίπλα στο σωματείο, στήριζε τη κάθε μας προσπάθεια. Θα τον θυμόμαστε για πάντα γιατί άφησε τη σφραγίδα του στην ομάδα».

Για το πρόγραμμα της προετοιμασίας: «Τα εργομετρικά έχουν ολοκληρωθεί ωστόσο εκκρεμούν κάποιες αφίξεις ορισμένων ποδοσφαιριστών μας από το εξωτερικό. Θέλουμε να ξέρουμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές γιατί ξέρουμε ότι απέχουν αρκετό καιρό από τις προπονήσεις. Σήμερα στο Μενεού θα ξεκινήσει η πρώτη μας προπόνηση η οποία θα είναι ανεπίσημη και κεκλισμένων των θηρών για τον κόσμο. Θα έρθει και η επίσημη παρουσίαση των παικτών μας με τους φίλους της ομάδας όπως κάθε χρόνο αν όλα πάνε καλά. Για εμάς ξεκινά μια καινούρια χρονιά με νέα όνειρα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Για τις μεταγραφές: «Υπάρχουν σκέψεις για 3 μετέγραφες με προτεραιότητα έναν που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έναν ακραίο επιθετικό. Είμαστε αισιόδοξοι ότι με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στο ρόστερ θα παίζουμε ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο».

Για την 15αδα των ξένων ποδοσφαιριστών: «Δεν θα συμπληρώσουμε τη 15αδα των ξένων ποδοσφαιριστών αυτό είναι δεδομένο. Δεν μπορούμε να καλύψουμε οικονομικά τη κατάσταση αυτή».

Για τα χρήματα από τη μεταγραφή του Κωστή: «Αναμένουμε τη τελευταία δόση για τον Ιωάννη Κωστή. Τα χρήματα αυτά θα επενδυθούν στο προπονητικό κέντρο ώστε να μπορούμε να κάνουμε πιο σωστή δουλεία. Η δουλεία που κάνουμε στην ομάδα είναι οργανωμένη και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο όλα αυτά τα χρόνια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X