ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωστή: «Δεν πίστευα πως θα ερχόταν τόσο γρήγορα η ευκαιρία μου» (ηχητικό)

Μεγάλη τιμή που αγωνίστηκε με την Εθνική νιώθει ο νεαρός άσσος

Ο νεαρός άσσος της Νέας Σαλαμίνας, Ιωάννης Κωστή, μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για την πρώτη του παρουσία στην Εθνική, για το πώς ένιωσε αλλά και τις ευκαιρίες που δίνει η Νέα Σαλαμίνα.

Πως ήταν η εμπειρία του στο πρώτο παιχνίδι με την Κύπρο: «Ήταν τιμή μου που κλήθηκα σε αυτή την εθνική. Ήταν η πιο ωραία εμπειρία που έζησα ποτέ. Ήταν μια ξεχωριστή φάση για μένα αυτή η κλήση. Ο επόμενος μου στόχος είναι να καθιερωθώ.

Για το πώς ένιωσε: «Ένιωσα ευτυχισμένος γιατί το όνειρο μου γινόταν πραγματικότητα εκείνη την στιγμή. Προσπάθησα να το πάρω όσο πιο χαλαρά μπορούσα για να μπορέσω να ανταποκριθώ στον αγώνα. Μου στάθηκαν οι «μεγάλοι» της Εθνικής (Κωνσταντίνου, Οκκάς) αλλά και οι συμπαίχτες μου. Δεν πίστευα ότι θα ερχόταν τόσο γρήγορα η απόφαση του προπονητή για να αγωνιστώ. Αφού ήρθε προσπάθησα να την αρπάξω από τα αυτιά».

Για το πώς ένιωσε το παιχνίδι: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν απίστευτη η πίεση από τον κόσμο και από την ομάδα. Στην επανάληψη ήταν πιο χαλαρό το παιχνίδι».

Για την εμπιστοσύνη της Σαλαμίνας που δείχνει σε νεαρούς: «Η Σαλαμίνα δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς γενικά. Μας βοηθούν για να ανέβουμε. Όσο για την πίεση δεν είναι τόσο έντονη όσο σε άλλες ομάδες. Δεν δεχόμαστε αρκετή πίεση από την ομάδα γιατί το μόνο που μπορούμε να διεκδικήσουμε είναι η Ευρώπη ή το κύπελλο».

Για τις προοπτικές της Κύπρου: «Βλέπουμε αγώνα με αγώνα. Πρέπει να πάρουμε 6 βαθμούς στους δυο επόμενους αγώνες για να μπορούμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο. Μπορούμε να πάμε αρκετά ψηλά

Για την αγαπημένη του θέση: «Μου αρέσει να αγωνίζομαι στο κέντρο ως ελεύθερος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ημέρα… Κωστή

Ημέρα… Κωστή

Νωρίς το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιάννη Κωστή στον Ολυμπιακό
 |  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
X