ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καζαμίας για Παναθηναϊκό: «Το φιλικό θα γίνει, είναι τιμή για εμάς»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα κυριότερα σημεία:

«Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει για το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ τη Δευτέρα. Θέλουμε να πάρουμε το τρίποντο σε αυτό το παιχνίδι, γιατί στα προηγούμενα ματς είχαμε καλές εμφανίσεις, χωρίς όμως να πάρουμε το ζητούμενο. Όταν δεν καταφέρνεις συνεχόμενες βδομάδες να παίρνεις βαθμούς, είναι λογικό να υπάρχει μία μικρή ανησυχία, όμως το κλίμα στην ομάδα παραμένει πολύ καλό και θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να πάρουμε το τρίποντο. Φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμα για το οτιδήποτε, όμως θέλουμε και εμείς να μαζέψουμε όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς για να αποφεύγεται και η πίεση».

Για τα αγωνιστικά: «Δυστυχώς ο Καρλίτος δεν κατάφερε να επανέλθει, παρακολουθείται από την ιατρική ομάδα και ουσιαστικά είναι το μόνο ερωτηματικό».

Για την ανακοίνωση των οργανωμένων για το φιλικό με τον Παναθηναϊκό: «Οι οργανωμένοι οπαδοί αν θέλουν να δώσουν εξήγηση καλύτερα να το κάνουν αυτοί παρά εγώ. Το φιλικό θα γίνει και ως ΔΣ θεωρήσαμε αυτό το φιλικό ότι είναι αρκετά τιμητικό για εμάς. Μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός να επιλέγει την ομάδα μας να θέλει να κάνει φιλικό είναι μεγάλη τιμή απέναντι σε ένα προπονητή που έγραψε ιστορία και στην Κύπρο. Θα κάνει καλό στην ομάδα σε όλα και στο αγωνιστικό κομμάτι και γενικά. Το παιχνίδι θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου στο γήπεδο μας, περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν πιο μετά. Είναι πολύ σημαντικό και τιμητικό για εμάς αυτό το φιλικό».

Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό: 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση