ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καζαμίας: «Θα πάμε με μοντέλο Αθλητικού Διευθυντή»

Ποιοι θα είναι οι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά:

«Αποφασίσαμε ότι ο νέος προπονητής μας θα είναι ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου. Με ένα πολύ μικρό διάλειμμα βρίσκεται στην ομάδα μας από το 2016. Κέρδισε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό μας και θεωρήσαμε ότι ήρθε η ώρα να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας και να αναλάβει τα ηνία. Έχοντας υπόψη τις ικανότητες του αλλά και τις φιλοδοξίες του είπαμε ότι ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία και είμαστε πολύ αισιόδοξοι».

«Δεν είναι το μόνο κριτήριο ότι έμεινε στον πάγκο για τρεις περίπου εβδομάδες, το πιο σημαντικό είναι αυτό που είχαμε στο μυαλό μας από πριν. Ήταν μια σκέψη που προϋπήρχε μετά την αποχώρηση του κ. Πουρσαϊτίδη και σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα θεωρούμε ότι αυτή θα ήταν η καταλληλότερη επιλογή αυτή τη στιγμή».

Αν θα αντικατασταθεί ο Μάκης Παπαϊωάννου: «Όχι δεν θα πάρουμε τεχνικό διευθυντή. Θα πάμε με μοντέλο Αθλητικού Διευθυντή, που θα πλαισιώνεται από το προπονητικό τιμ, αλλά και από τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρη Λάζο».

Ποιος θα αναλάβει καθήκοντα Αθλητικού Διευθυντή: «Ο Γιάννης Θεοδώρου, ο οποίος ήταν Γενικός Διευθυντής μέχρι πρότινος. Έχει εργαστεί και στην Αγγλία. Τον όρο τεχνικός διευθυντής τον χρησιμοποιούμε κυρίως στην Κύπρο. Η μόνη διαφορά που θα υπάρχει σε αυτό το μοντέλο είναι ότι οι επιλογές των παικτών δεν θα γίνονται από τον τεχνικό διευθυντή αλλά από τα άτομα που θα απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Για τους βοηθούς του Χριστοδούλου: «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την ομάδα που είχαμε προηγουμένως (προπονητή τερματοφυλάκων, γυμναστή κτλ.) και ο καθένας θα παραμείνει στη θέση του και θα πλαισιωθούν από έναν βοηθό προπονητή. Δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, θα περιμένουμε ακόμη λίγο για αυτό».

Αν πρέπει να περιμένουμε κι άλλες ανανεώσεις: «Μπορεί να προκύψει ανακοίνωση ακόμη και σήμερα. Ο λόγος που δεν αναφέρω ονόματα είναι γιατί μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Νομίζω θα κλείσει ομαλά το θέμα με ακόμη έναν τουλάχιστον ποδοσφαιριστή, Οι αποχωρήσεις είναι θέμα του προπονητή και προφανώς θα κάνει τις εισηγήσεις του για το τι επιθυμεί».

Για Άδωνη και Μαλεκκίδη: «Θα πάνε πίσω στις ομάδες τους. Ισχύει ότι και για τους υπόλοιπους. Αν ο προπονητής κρίνει πως αξίζει να γίνει κάποια κίνηση και θέλουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι ομάδες τους, τότε θα κινηθούμε ανάλογα».

Για Μαργκάσα, Κατσικά και Φλοριάν: «Και οι τρεις όπως και κάποιοι άλλοι, Τιαγκο, Φελίπε και Μποτεάκ, ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τους, όμως είναι θέμα του προπονητή αν θέλει κάποιον απ’ αυτούς να μείνει στην ομάδα».

Αν ο Οθέλλος θα αγωνίζεται στο Αμμόχωστος: «Συμφωνήσαμε με Οθέλλο και ΑΕΖ, εκτός απροόπτου θα είμαστε κι οι τρεις τη νέα σεζόν στο Αμμόχωστος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση