ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καζαμίας: «Θα κάνουμε άλλες 2-3 κινήσεις»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Tύπου της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον Ντάτκοβιτς: «Είναι η τελευταία προσθήκη. Πρόκειται για κατ’ αρχήν συμφωνία που ευελπιστούμε ότι σήμερα θα οριστικοποιηθεί αφού γίνουν και οι ιατρικές εξετάσεις και όλα όσα χρειάζονται για να υπογραφεί και επίσημα το συμβόλαιο. Σιγά σιγά κλείνει και το παζλ του ρόστερ για να είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά. Ο Ντάτκοβιτς είναι κεντρικός αμυντικός αλλά έχει λίγες συμμετοχές και στα άκρα της άμυνας. Ένας παίκτης με πλούσιες παραστάσεις. Έχει αγωνιστεί σε Αυστρία, Ιταλία και Ισπανία. Το βιογραφικό του λέει πολλά πράγματα. Είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία καθώς είναι 29 χρονών».

Για τον προγραμματισμό: «Υπάρχει μεθοδικότητα και υπομονή. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Αν δεν έχεις αυτά τα στοιχεία δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στον προγραμματισμό. Θα έχουμε άλλες 2-3 κινήσεις. Βλέποντας το ρόστερ μπορεί να φανεί που χρειαζόμαστε ενίσχυση. Κυρίως στην επιθετική γραμμή και στα άκρα».

Για τη δυσκολία να εντοπιστούν ποιοτικοί παίκτες: «Δεν είναι δύσκολο να τους εντοπίσεις αλλά να τους πείσεις από νωρίς να έρθουν με βάση τα δικά σου οικονομικά δεδομένα. Πολλές φορές χρειάζεται υπομονή γιατί μεταγραφές γίνονται και την τελευταία μέρα».

Για τη Γενική Συνέλευση: «Ο σκοπός μας ήταν ξεκάθαρος. Να παρουσιάσουμε χαρτί και καλαμάρι στα μέλη του Σωματείου τα έσοδα και τα έξοδα που αναμένουμε. Υπάρχουν κάποια έξοδα τα οποία είναι απρόβλεπτα».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση