ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καζαμίας: «Στις δικές μας τις οθόνες η μπάλα πέρασε τη γραμμή»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον τρόπο διεξαγωγής του κυπέλλου: «Υφίστανται αδικία οι ομάδες της 2ης κατηγορίας. Είναι αδικία αυτός ο διαχωρισμός σε ομάδες της 1ης κατηγορίας και της τη 2ης κατηγορίας σε δυο κληρωτίδες. Ουσιαστικά ελαχιστοποιούμε μιας ομάδας της 2ης κατηγορίας να έχουν διάκριση στο κύπελλο. Έχουμε κάνει και σχετική εισήγηση για αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής όμως τίποτα δεν άλλαξε».

Για την ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα: «Καταφέραμε να πάρουμε το βαθμό. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί ίσως να καταφέρναμε να πάρουμε και τη νίκη. Η ομάδα είχε καλή παρουσία κυρίως στο 2ο ημίχρονο. Θεωρώ ότι η ισοπαλία κρίνεται ως δίκαιο αποτέλεσμα».

Για το γκολ της Νέας Σαλαμίνας: «Στις δικές μας τις οθόνες η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Συζητούμε το αυτονόητο ότι ήταν γκολ».

Για τη διαιτησία: «Φαίνεται ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο. Δεν είναι λύση το να έρχονται ξένοι διαιτητές. Δεν είναι λύση η συνεχής δημόσια αντιπαράθεση. Πρέπει να μπει ξεκάθαρο πλάνο και βήματα που θα ακολουθηθούν. Δεν έχουμε δει ουσιαστικά αποτελέσματα». 

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση