ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καζαμίας: «Σε επαφή για σέντερ φορ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα

Για όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα της ομάδας μίλησε στον Πανίκο Κωνσταντίνου και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επέτειο της τουρκικής εισβολής: «Είναι μια μέρα που μας ενοχλεί. Όσο υπάρχει Νέα Σαλαμίνα θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την Αμμόχωστο και την Κύπρο».

Για τους στόχους της ομάδας: «Να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν θέλουμε να βάλουμε μακροχρόνιους στόχους».

Για την αδειοδότηση του «Αμμόχωστος»: «Πήραμε άδεια μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023. Προχωρήσαμε σε βελτιωτικά έργα δαπανώντας μεγάλα ποσά».

Για την κενή θέση που απομένει στο ρόστερ: «Μένει μια θέση που θα είναι για τον επιθετικό. Έχουμε τον Φλοριάν, ήταν βαρόμετρο πέρσι, όμως οι αγωνιστικές είναι πολλές και σίγουρα χρειάζεσαι ακόμα ένα. Είμαστε σε επαφή με ποδοσφαιριστές, καταρτίστηκε μια μικρή λίστα αλλά δεν έχουμε υπογραφές. Είναι ψηλά τα κασέ, εμείς θα μείνουμε εκτός προϋπολογισμού. Θέλουμε να αποκτήσουμε καλό ποδοσφαιριστή στα δικά μας οικονομικά δεδομένα. Την τελευταία πενταετία πετύχαμε διάνα σε όλους τους σέντερ φορ που φέραμε».

Για το πρόγραμμα της προετοιμασίας: «Το ερχόμενο Σάββατο στις 20:00 είναι το πρώτο φιλικό πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με την ΕΝΠ. Θα είναι ανοιχτό για τον κόσμο. Φεύγουμε για Βουλγαρία στις 29 Ιουλίου, θα έχουμε τρία φιλικά και με την επιστροφή στην Κύπρο θα έχουμε άλλα τρία φιλικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση