ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καζαμίας: «Προβλήματα δεκαετιών θελήσαμε να τα λύσουμε μετά από έναν αγώνα»

Η θέση της Νέας Σαλαμίνας για τις ενέργειες Μάζιτς

Για όλα τα θέματα που αφορούν το ρεπορτάζ της ομάδας μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόφαση του Μάζιτς για υποβιβασμό και προβιβασμό διαιτητών: «Είναι πολύ κομβικό σημείο στο πρωτάθλημα και της Α’ και της Β’ κατηγορίας. Δεν είμαστε απαθείς. Εκφράζουμε έκπληξη γιατί μετά από ένα παιχνίδι πάρθηκαν τόσο ριζικές αποφάσεις, χωρίς να λέω ότι είναι σωστές ή λάθος. Προβλήματα δεκαετιών θελήσαμε να τα λύσουμε μετά από έναν αγώνα. Φυσικά και είχε δικαίωμα ο Μάζιτς να προχωρήσει σε αλλαγές, όμως έγινε χωρίς καμία ενημέρωση. Ενημερωθήκαμε μέσω των ΜΜΕ και διαρροών. Δεν έχουμε ακούσει το σκεπτικό, ποια είναι τα κριτήρια για έναν υποβιβασμό και προβιβασμό. Όποιος δεν έχει δει παιχνίδια β’ κατηγορίας δεν μπορεί να έχει σφαιρική άποψη. Πρόβλημα είναι και η διαιτησία, αλλά και άλλα εξίσου σοβαρά θέματα».

Για το κατά πόσον η Νέα Σαλαμίνα συμφωνεί με τις αποφάσεις: «Για να πούμε αν είναι σωστή ή λανθασμένη η απόφαση θα πρέπει να μας εξηγηθεί το σκεπτικό. Δεν χρειάζεται να φτάνουμε στο σημείο μηδέν για να εφαρμόζουμε σωστά τη διαδικασία. Μόνο έτσι θα μπορούμε να εκφραστούμε με αντικειμενικότητα. Θα μπορούσε ο αρχιδιαιττής απλά να μην ορίσει τους διαιτητές και όταν τελειώσει το πρωτάθλημα να παραδώσει την έκθεση με τις εισηγήσεις του και να προχωρήσουμε».

Για την αντιμετώπιση της Σαλαμίνας από τη διαιτησία: «Την Κυριακή μας ακυρώθηκε ένα πεντακάθαρο γκολ, ο τερματοφύλακας πήρε την μπάλα με το χέρι προ του Φλοριάν και αντί να πάρει κόκκινη πήρε κίτρινη. Πρέπει να φωνάζουμε να πάει τέταρτη κατηγορία ο διαιτητής; Δεν το κάνουμε. Όλα τα σωματεία έχουν να θυμηθούν μια κακή μέρα για κάθε διαιτητή και να πουν ότι δεν τον θέλουν. Θα μείνουμε χωρίς διαιτητές. Μια καταγγελία κάναμε φέτος, θα μπορούσαμε να κάναμε 21. Είναι υπερβολικό αυτό που λέω, αλλά είναι για να δείξουμε την κατάσταση. Ίσως και από οικονομική αδυναμία κάποιες φορές δεν τοποθετούμαστε».

Για τις ενέργειες της ηγεσίας της ΚΟΠ: «Κινείται; Εκτός από μια ανακοίνωση που έλεγαν για νομικά μέτρα, δεν έχω δει να γίνεται κάποια κίνηση στη δημόσια σφαίρα. Δεν έχει συγκληθεί Γενική Συνέλευση. Δεν έχω δει πρόθεση να ενημερωθούν τα σωματεία για οτιδήποτε. Έχουμε εκπρόσωπο στην Εκτελεστική, αλλά θέλουμε να ακούσουν τις απόψεις τους όλα τα σωματεία. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ακούσει και να εκφέρει λόγο. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ευθύνες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση