ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καζαμίας: «Όσοι παρακολουθούν τον κ. Φαντάρο γνωρίζουν... »

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη με τον Ακρίτα: «Ξεκινήσαμε με το δεξί στη β’ φάση. Θα συνεχίσουμε να κρατούμε την ομάδα σε εγρήγορση. Είναι μικρά τα κίνητρα. Έχουμε θέσει ως μοναδικό στόχο να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου. Η ομάδα παρουσιάστηκε συνεπής και σοβαρή. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ».

Για την απουσία κινήτρων: «Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία είναι επαγγελματίες και οφείλουν να παρουσιάζουν το καλύτερο τους εαυτό. Φυσικά όταν δεν υπάρχουν κίνητρα είναι δύσκολο. Χίλιες φορές όμως να είμαστε εκεί που είμαστε τώρα χωρίς έννοιες για το που θα καταλήξουμε παρά στις πιο κάτω θέσεις. Κάναμε μια καλή αρχή. Ευελπιστούμε ότι η διαχείριση στα αποδυτήρια θα συνεχίσει να φέρνει καρπούς».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ και η Ανόρθωση είναι οι ομάδες που απειλούν πιο άμεσα την ομάδα μας. Σε περίπτωση που κερδίσουμε την ΑΕΛ διευρύνουμε τη διαφορά. Σε όλα τα παιχνίδια έχουμε στόχο τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα λείπουν οι τιμωρημένοι Μάντζιεκ και Τσίκο».

Για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη: «Έχουμε την πολυτέλεια για να κάνουμε έγκαιρα τον προγραμματισμό. Πρέπει πρώτα να κλείσουν τα θέματα τεχνικού διευθυντή και προπονητή. Δεν μπορεί να προχωρήσει με ουσία ο προγραμματισμός χωρίς να κλείσουν τα πιο πάνω. Έχουμε αύριο την τακτική συνεδρία του Δ/Σ. Θα θέσουμε τα χρονοδιαγράμματα μας. Πρέπει να ξεκαθαριστεί το ζήτημα της διοίκησης. Η πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου έχει την επιθυμία να συνεχίσει. Είναι μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε. Είμαστε Σωματείο. Το Δ/Σ αποτελείται από εθελοντές. Δεν είμαστε μια κλασσική εταιρεία. Θα πρέπει ο καθένας που θέλει να συνεχίσει να έχει και τα ψυχικά αποθέματα. Εκφράσαμε την πρόθεση μας να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον κ. Πουρσαϊτίδη και υπάρχει και από αυτόν η πρόθεση. Αισιοδοξούμε σε θετική κατάληξη. Και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες».

Για τη δημόσια αντιπαράθεση του Γιώργου Φαντάρου με την Ομόνοια: «Είναι κάτι που μας λύπησε ιδιαίτερα. Νομίζω όσοι και όσες παρακολουθούν τον Γιώργο Φαντάρο γνωρίζουν ότι τοποθετείται συχνά πυκνά. Αυτό έκανε και τώρα. Φαίνεται ότι ενόχλησε αυτή τη φορά. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν έκανε καμιά υπόνοια εναντίον της Ομόνοιας. Θεωρώ ότι ο λόγος που ενόχλησε είναι ότι αναφέρθηκε στο «αιώνιο». Όχι το τι είπε. Νομίζω ότι δεν έπρεπε να πάρει τόση έκταση. Μας ενημέρωσε εδώ και καρό ότι θα αποχωρήσει. Έχουν περάσει κάποιος σκέψεις από το μυαλό μας. Ακόμα δεν το οριστικοποιήσαμε. Πρέπει να δούμε πρώτα ποιο θα είναι το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Ο κ Φαντάρος είναι εδώ και 22 χρόνια εκπρόσωπος μας και μας εκπροσώπησε επάξια. Πρέπει να μπει ένας άνθρωπος που να έχει θέληση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση