ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καζαμίας: «Όλοι μας υπολογίζουν πλέον»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Η Νέα Σαλαμίνα πήρε σπουδαία νίκη (2-1) απέναντι στην Πάφο και πλέον διεκδικεί με αυξημένες πιθανότητες μια θέση στην εξάδα. Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Γιώργος Καζαμίας, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη με την Πάφο: «Η ομάδα προετοιμάζεται με τον ίδιο τρόπο κάθε βδομάδα. Ο προπονητής διαβάζει τον αντίπαλο. Αυτό που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο είναι ότι δρούμε σαν ομάδα. Βγάλαμε χαρακτήρα και δεν χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Αυτό είναι το όπλο μας φέτος».

Για τις συνεχόμενες νίκες: «Είναι σημαντικό να παίρνεις συνεχόμενες νίκες και για σκοπούς ψυχολογίας αλλά αυτό δεν μας παρασύρει. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Για την εξάδα: «Όλοι μας υπολογίζουν πλέον. Αυτό το κέρδισε η ομάδα. Έχουμε πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα. Πρέπει να έχουμε όλα τα ενδεχόμενα στο μυαλό μας. Ακόμη και αν δεν τα καταφέρουμε δεν σημαίνει ότι αποτύχαμε».

Για την νοοτροπία της ομάδας: «Με την Πάφο η ομάδα είχε ισοφαριστεί και αυτό μπορούσε να γύρει την πλάστιγγα στον τομέα της ψυχολογίας στην πλευρά του αντιπάλου. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα μας επανήλθε και πέτυχε δεύτερο γκολ. Κρατήσαμε τη ψυχραιμία μας και αυτό δείχνει την πίστη στο πλάνο. Οι αλλαγές βοηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Ένας εξαιρετικά δύσκολος αγώνας. Ανακοινώσαμε πριν από λίγο τα εισιτήρια. Θα αγωνιστούμε την Πέμπτη και νομίζω ο κόσμος θα μας τιμήσει με την παρουσία του. Ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ερωτηματικό είναι ο Καρλίτος καθώς έχει δεχθεί κίτρινες κάρτες και θα ενημερώσουμε ποιο παιχνίδι θα χάσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση