ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καζαμίας: «Ο κόσμος μας... έδειξε τεράστια αυτοσυγκράτηση»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Tύπου της Νέας Σαλαμίνας

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Τα όσα ανέφερε: 

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι ότι όπως τοποθετήθηκε ο προπονητής μας, αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, χάσαμε ένα ημίχρονο. Διαφάνηκε η ΑΕΚ ότι ήταν πιο έτοιμη από εμάς. Θεωρώ όμως ότι ανεβήκαμε στο Β ημίχρονο και είμασταν ανώτεροι τους αντιπάλου. Πιστεύω η ισοπαλία ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Σημασία όμως έχει ότι δεν καταφέραμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος. Κρατάμε την παρουσία του Β ημιχρόνου και βλέπουμε την συνέχεια».

Για το ότι η ομάδα δεν ήταν καλή στο Α’ μέρος: «Δεν είναι γιατί δεν θέλαμε να το κάνουμε  από το πρώτο ημίχρονο. Ουσιαστικά αργήσαμε να εγκλιματιστούμε στον αγώνα. Η ΑΕΚ ήταν πιο έτοιμη από εμάς αλλά διορθώσαμε πράγματα στο ημίχρονο. Διεκδικήσαμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό τον βαθμό. Αυτό κρατάμε εμείς. Φυσικά και μας απογοητεύει ότι χάσαμε τον αγώνα αλλά όπως έχουμε πει δεν πρέπει να έχουμε υπέρμετρο ενθουσιασμό όταν νικάμε και το ίδιο ισχύει και για την ήττα. Δεν πρέπει να έχουμε υπέρμετρη απογοήτευση. Έχουμε πει πολλές φορές ότι πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα. Έχουμε δουλέψει σκληρά το καλοκαίρι. Πέραν του 90% των ποδοσφαιριστών είναι από νωρίς στην ομάδα, από τον Ιούνιο. Αυτό παίζει ρόλο στην ομοιογένεια και στο πολύ καλό οικογενειακό κλίμα που έχουμε στο ρόστερ. Φυσικά χρειάζεται δουλειά να το κρατήσουμε και να το εξελίξουμε».

Για τα επεισόδια που εξελίχθηκαν πριν το αγώνα με την ΑΕΚ: «Απλά να πω πολύ σύντομα από αυτά που έχω αναφέρει δεν παίρνω ούτε και ένα σίγμα πίσω. Δεν χρειάζομαι κάμερα για να τα δω γιατί τα είδα με τα μάτια μου. Ξέρουμε ότι αυτά τα θλιβερά γεγονότα δεν είναι αποδεκτά ούτε από την επίσημη ΑΕΚ. Το γνωρίζουμε αυτό. Δεν θέλουμε ρήξη των σχέσεων μας με την επίσημη ΑΕΚ ούτε με την Αστυνομία. Σήμερα έχω δει ότι έχει κυκλοφορήσει σε μια ιστοσελίδα τα τραγικά γεγονότα πριν την έναρξη του αγώνα και επιβεβαιώνουν αυτά που λέω. Επαναλαμβάνω είναι καταδικαστέες αυτές οι συμπεριφορές. Το λέω και θα συνεχίσω να το λέω, μηδενική ανοχή σε αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές. Θα πρέπει να κρατάμε ψηλά το ανάστημα μας και να αντιδρούμε μέσα σε κόσμια πλαίσια καταδικάζοντας αυτές τις συμπεριφορές. Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε ως σωματείο είναι ότι έχει γίνει τελείωσε. Αφήνουμε πίσω αυτά τα γεγονότα. Ο κόσμος μας είναι άξιος συγχαρητηρίων. Έδειξε τεράστια αυτοσυγκράτηση και έδρασαν μέσα στα αθλητοπρεπεί πλαίσια. Κρατάμε την σημαία της Σαλαμίνας ψηλά γιατί έχουμε αγώνα την Κυριακή. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με κάτι άλλο πέραν του αγωνιστικού. Μένουμε ως εδώ. Ούτε συνεχεία να έχουν αυτά τα γεγονότα ούτε επανάληψη. Μακριά από εμάς και μακριά από όλο τον κόσμο».

Για την αλλαγή ημέρας του αγώνα με τον Απόλλωνα: «Αυτό που λέμε ότι η Νέα Σαλαμίνα έχει αρχές και τηρεί το ευ αγωνίζεσθε, το δείχνουμε. Θέλουμε να έχουν η ομάδες που μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη χρόνο να προετοιμαστούν. Αυτό δίνει και περισσότερη αξία στο γεγονός πως αν νικήσουμε θα κερδίσουμε μια έτοιμη ομάδα».

Τα αγωνιστικά νέα: «Ο Τιάγκο ο οποιος ήταν τραυματίας φαίνεται ότι επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Κάποια άλλα μικρά προβλήματα που υπάρχουν ελπίζουμε να μην είναι σοβαρά. Αν όλα πάνε καλά όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση μας. Ενσωματώθηκε και ο Μποτεάκ που πήρε χρόνο συμμετοχής στο προηγούμενο παιχνίδι».

Για τους ξένους διαιτητές: «Η θέση μας είναι θέση αρχής και παραμένει και δεν αλλάζει. Το έχουμε πει δεκάδες φορές. Δυστυχώς βλέπουμε ότι θα πρέπει επιτέλους να μπει ένας προγραμματισμός. Χρειάζεται παιδεία και εκπαίδευση. Από την στιγμή που δεν τα έχουμε αυτά δεν μπορούμε να έχουμε βελτίωση. Σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στη διαιτησία. Είναι απαράδεκτος για παράδειγμα ο τρόπος διεξαγωγής του κυπέλλου. Είναι σαν να καταδικάζουμε τις ομάδες που αγωνίζονται στη Β’ κατηγορία. Είναι και θέμα κουλτούρας. Ας έρθουν ξένοι διαιτητές. Τι; Θα λύσουμε το πρόβλημα; Το μόνο θετικό με την κάθοδο τους είναι το  θέμα της προκατάληψης. Πρέπει να φτιάξουμε το δικό μας σπίτι που είναι το κυπριακό ποδόσφαιρο. Προς το παρών δεν υπάρχει βελτίωση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση