ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καζαμίας για οικονομικό, προετοιμασία και προγραμματισμό

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον προγραμματισμό, στους διεθνείς και στις προσπάθειες για οικονομική ενίσχυση.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τις αποχωρήσεις: «Κάποιοι από αυτούς δεν έδωσαν τα αναμενόμενα. Για κάποιους άλλους κλείνει ένας κύκλος μεγάλης προσφοράς. Όπως για παράδειγμα ο Μαρκάσα, ο Τιάγκο και ο Φλοριάν. Ο Ρενάτο άφησε το στίγμα του στη Νέα Σαλαμίνα και εντός και εκτός αποδυτηρίων».

Για την ανανέωση με τον Τάσο Κίσσα: «Είναι πολύ σημαντική μονάδα για εμάς. Ήταν τυπική κουβέντα. Δεν χρειάστηκε περισσότερος χρόνος από κάποια λεπτά. Είναι ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου».

Για τον προγραμματισμό: «Ο προπονητής μας έπιασε δουλειά. Βλέπει ποδοσφαιριστές. Στόχος μας είναι να συμπληρώσουμε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ μας πριν την έναρξη της προετοιμασίας».

Για τον Ντορεγκαράι: «Είναι ευχαριστημένος στη Νέα Σαλαμίνα όπως είμαστε και εμείς. Δεν θέλουμε ποδοσφαιριστές δυστυχισμένους. Το σημαντικό είναι ότι με όλους όσους έχουμε ανανεώσει είναι με τη θέληση τους. Προσφέρουμε τις κατάλληλες συνθήκες σε ένα ποδοσφαιριστή. Ο Ντιέγκο τράβηξε τα βλέμματα δικαιολογημένα».

Για τους διεθνείς: «Ο Τσίκο και ο Καρλίτος κλήθηκαν στην εθνική Αγκόλας. Ανανεώσαμε και τον Κων/νο Σεργίου που πήρε κλήση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα».

Για το αν υπήρξε πρόταση για ποδοσφαιριστή της ομάδας: «Δεν είχαμε επίσημη κρούση μέχρι στιγμής. Είμαστε προσηλωμένοι στο να χτίσουμε τον προγραμματισμό. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι»

Για την προετοιμασία: «Η ομάδα θα πάει στην Βουλγαρία 19 με 30 του Ιούλη. Στο προπονητικό κέντρο στο Μπάνσκο. Θα δώσουμε φιλικά. Βουλγαρία πήγαμε και πέρσι αλλά σε άλλο προπονητικό κέντρο».

Για την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης: «Συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια. Μέσα στη βδομάδα που μπήκε θα ανακοινώσουμε μια νέα προσπάθεια με λαχνούς. Θα είναι στα 10 ευρώ. Αυτό θα τρέξει για ένα μήνα. Μετά θα ανακοινωθούν τα εισιτήρια διαρκείας».

Για τη θέση του α’ βοηθού προπονητή: «Για την ώρα δεν έχει προταθεί κάτι. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Είναι πολύ σοβαρή θέση αυτή του α’ βοηθού. Θα κάνει την επιλογή του ο προπονητής μας και θα δούμε».

*Περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση