ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καζαμίας για Κάρτα Φιλάθλου: «Κάποιοι πρόδωσαν τον αγώνα - Έμειναν μόνο οι δικοί μας οργανωμένοι»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά:

Για την σημερινή πρώτη προπόνηση: «Επίσημη πρώτη με πολύ ενθουσιασμό και πολύ όρεξη. Κρίναμε ότι θα παρουσιάσουμε το ρόστερ της ομάδας ενώπιον του κόσμους μας. Θα πάρουν και οι ποδοσφαιριστές μία γεύση από τους φίλους της ομάδας. Θα κάνουμε παρουσίαση και των εισιτηρίων διαρκείας όπως και τους μεγάλους μας χορηγούς. Θα είναι εκεί και ο προπονητής μας για να απαντήσει όλες τις ερωτήσεις που θα ερωτηθεί από τα Μέσα. Στη συνέχεια θα μπούμε στην ουσία της ημέρας που είναι η παρουσίαση του ρόστερ».

Για το μεταγραφικό πλάνο: «Είμαστε παρά δύο παίκτες. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Ξέρετε ότι είναι αρκετά πιο δύσκολο να αποσπάσεις υπογραφή από τον επιθετικό σου ποδοσφαιριστή. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω οποιαδήποτε θέση αλλά ο επιθετικός χρειάζεται περισσότερα χρήματα. Είναι μια πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο».

Για τη προετοιμασία: «Θα πάμε στη Βουλγαρία 29 Ιουλίου για 12 ημέρες. Εκεί θα δώσουμε φιλικά παιχνίδια όπως θα το κάνουμε και στη Κύπρο. Θα ανακοινώσουμε στη συνέχεια τις ημερομηνίες και τους αντιπάλους. Χωρίς να θέλω να πω μεγάλα λόγια έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Είδαμε και τα εργομετρικά και έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Φαίνεται ότι οι παίκτες που ήρθαν εργάζονταν και στις διακοπές τους. Το σημαντικό είναι όμως να βγει και στο γήπεδο αυτό».

Για την επιλογή των οργανωμένων της ομάδας να απέχουν λόγω της Κάρτας Φιλάθλου: «Είναι σεβαστή η απόφαση τους. Έδινε ένα αγώνα όλο το οργανωμένο οπαδικό σύνολο, ίσως ήταν και ο μοναδικός που έδωσε μέχρι σήμερα. Αυτός ο αγώνας όμως προδόθηκε και εγκαταλείφθηκε από κάποιους. Έμειναν μόνο οι δικοί μας οργανωμένοι και αν δεν κάνω λάθος μιας ακόμη ομάδας. Είτε συμφωνεί κάποιος είτε διαφωνεί έδιναν ένα οργανωμένο αγώνα. Εμείς τους χρειαζόμαστε κοντά μας και τους οργανωμένους και τους μη οργανωμένους. Δυστυχώς απ΄ότι φαίνεται δεν θα τους έχουμε. Να εκφράσω όμως δημόσια τις ευχαριστίες μου σε αυτούς για το εθελοντικό έργο που κάνουν στον Αμμόχωστος. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων».

Για τις τιμές των διαρκείας: «Θα τις αναρτήσουμε στα ΜΚΔ της ομάδας μετά την δημοσιογραφική διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Υπάρχουν τιμές για όλες τις κατηγορίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση