ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καζαμίας για αγωνιστικά και προπώληση... ενόψει Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά:

«Αυτό που λέμε σε κάθε αγωνιστική είναι πως πάντοτε το επόμενο ματς είναι το πιο σημαντικό. Αν θέλουμε όμως να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας είναι πολύ διαφορετικό το ματς με Οθέλλο, χωρίς να έχουμε ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο, και εντελώς διαφορετικό να αγωνίζεσαι στους «4» του κυπέλλου. Χωρίς αυτό να θέλουμε να φέρει έξτρα πίεση στα αποδυτήρια μας, κάτι που χειρίζεται ο προπονητής μας. Είναι όμως κάτι που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ».

Για το ότι η Νέα Σαλαμίνα αγωνίζεται εντός έδρας: «Είναι ένα μικρό πλεονέκτημα που έχουμε. Ναι μεν αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα, αλλά θεωρώ πως η Νέα Σαλαμίνα έχει αποδείξει φέτος πως μπορεί να ανταποκριθεί αλλά και να κερδίσει αυτά τα παιχνίδια, με όλο το σεβασμό στις άλλες ομάδες. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.

Πρέπει να τονίσουμε επίσης ότι ναι μεν στόχος είναι να προχωρήσουμε στο κυπέλλου, αλλά θελω να πιστεύω πως καταφέραμε να μην μας έχει γίνει εμμονή. Θεωρώ ότι προσπαθήσαμε να κάνουμε μια καλή διαχείριση για να έχουμε δημιουργικό άγχος κι όχι το καταστροφικό άγχος».

Αγωνιστικά νέα: «Έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε με τα προβλήματα. Απ’ την άλλη αποδείξαμε ότι επιβιώνουμε με τις απουσίες. Εκτός σίγουρά θα είναι οι Λέουκο και Κατσικάς. Αμφίβολοι με μυϊκό οι Νάρσινγκ και Φερνάντεζ. Φαίνεται να είναι θετικά τα νέα, αλλά αν δεν προπονηθούν εκατό τοις εκατό σήμερα δεν θα βρεθούν στην αποστολή. Με κτύπημα οι Φράγκος και Κόνε και θα προσπαθήσουν σήμερα να ανταποκριθούν στην τελευταία προπόνηση».

Για την προπώληση: «Στα 1500 εισιτήρια η προπώληση, δεν ισχύουν τα διαρκείας. Οποίος θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο μπορεί να το κάνει διαδικτυακά».

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση