ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καζαμίας: «Έχει συμβόλαιο ο Πουρσαϊτίδης - Θέμα της Γενικής Συνέλευσης για επενδυτή»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά:

«Ο μεγάλος στόχος που ήταν η άνοδος επιτεύχθηκε εδώ και δύο βδομάδας, ολοκληρώνουμε το Σάββατο με αντίπαλο την Ομόνοια 29Μ.. Να κλείσουμε νικηφόρα κι αν καταφέρουμε να στεφθούμε και πρωταθλητές θα είναι ακόμη καλύτερα. Παρόλα αυτά, δεν δίνει κάτι περισσότερο ο τίτλος του πρωταθλητή πέραν από το γόητρο. Δεν θα τα βάψουμε μαύρα αν δεν τα καταφέρουμε γιατί δεν εξαρτάται από εμάς»

Για τις προσθαφαιρέσεις ενόψει της νέας σεζόν: «Θα δούμε ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα αποχωρήσουν και ακολούθως θα προχωρήσουμε και στις μεταγραφικές μας κινήσεις. Έχει συμφωνηθεί το ποσό του μπάτζετ όμως θα περιμένουμε τη Γενική Συνέλευση για να το επικυρώσει. Μάλλον θα γίνει στις 6 Ιουνίου».

Αν μένει ο Πουρσαϊτίδης: «Ναι σαφώς, το συμβόλαιο που υπογράψαμε το Γενάρη είναι για 18 μήνες. Αυτό που απομένει είναι να δούμε σε ποιες μεταγραφικές κινήσεις θα προβούμε. Δεν το κρύβω ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα ενόψει της νέας σεζόν, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι».

Για το ότι η ομάδα αποτάθηκε στον κόσμο για οικονομική βοήθεια: «100 χιλιάδες ευρώ είναι το έλλειμα της φετινής χρονιάς, στόχος μας να το καλύψουμε μέχρι το τέλος Μάιου για να μην είναι μειωμένο το μπάτζετ της νέας σεζόν. Ο κύριος αιμοδότης της ομάδας είναι ο κόσμος και για αυτό αποταθήκαμε σε αυτόν».

Αν υπάρχει θέμα επενδυτή: «Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Αυτή την απόφαση έχει το δικαίωμα να τη λάβει μόνο η Γενική Συνέλευση. Ως Διοικητικό Συμβούλιο αυτό που είπαμε είναι να ενημερώσουμε τα μέλη τι σημαίνει να είσαι εταιρεία, να βάλουμε τα δεδομένα κάτω και μετά είναι θέμα της Γενικής Συνέλευσης του τι θα αποφασίσει. Έχουν αλλάξει τα πράγματα, βλέπουμε ότι ομάδες που παραδοσιακά αγωνίζονταν στη δεύτερη εξάδα πλέον διεκδικούν το πρωτάθλημα, αυτό αυξάνει τον ανταγωνισμό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση