ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καζαμίας: «Εμείς λειτουργούμε με ανοικτά χαρτιά»

Διέψευσε τα όσα γράφτηκαν περί Μαλαισιανού επενδυτή ο εκπρόσωπος Τύπου των «ερυθρολεύκων»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Πίσω από τη βιτρίνα», με τον Πέτρο Παπαγιώργη, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με δημοσίευμα που έφερε την ομάδα του να είναι σε επαφή με επενδυτές από Μαλαισία.

Αναλυτικά:

«Πέρασε προχθές από τις εγκαταστάσεις της ομάδας μας ένας Καμποτζιανός, που είναι μέλος του διπλωματικού σώματος, φίλος του γραμματέα μας του, Χρίστου Λάρκου. Κάποιοι εξέλαβαν τον άνθρωπο ως επενδυτή και έγραψαν ότι υπάρχει επενδυτής από τη Μαλαισία. Εμείς πάντοτε θέλουμε και έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τους αθλητικούς συντάκτες, τους σεβόμαστε πλήρως και έχουμε εξαιρετική συνεργασία. Πάντοτε λειτουργούμε με ανοικτά χαρτιά όσον αφορά τη σχέση μας. Τους παρακαλούμε όμως αυτό να είναι αμοιβαίο.

Όταν έχουν μια πληροφορία καλό θα ήταν να μας παίρνουν τηλέφωνο. Δεν έχω αρνηθεί ποτέ σε κανέναν να απαντήσω τηλέφωνο και θέλουμε να μας σέβονται. Τουλάχιστον στα βασικά. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε κανένα παράπονό από τη συντριπτική πλειοψηφία των λειτουργών του Τύπου».

Σε μια άλλη εξέλιξη, υπενθυμίζουμε ότι αύριο είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδας η ώρα 17:00 στο γήπεδο του Μενεού και θα είναι παρόντα όλα τα νέα αποκτήματα. Επίσης, στις 19:00 θα γίνει η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου που θα αφορά μόνο το οικονομικό, στη «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση