ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καμία ψηφοφορία για το αίτημα της Ομόνοιας - Είναι ενοχλητικό και ατόπημα...»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 o εκπροσωπος της Νέας Σαλαμινας στην ΚΟΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας στην ΚΟΠ, Γιώργος Φαντάρος.

Αναλυτικά:

Για το αίτημα της Ομόνοιας: «Πρώτα να πούμε χρόνια πολλά στη Νέα Σαλαμίνα. Χθες ήταν μια εορταστική μέρα και δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ με θέματα που θυμήθηκαν κάποιοι να δημιουργήσουν. Να πω πως μετά τη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, όπου η Νέα Σαλαμίνα είπε επίσης πως δεν είχε κανένα θέμα να μετακινηθεί το ματς, η ΚΟΠ δεν το συζήτησε το θέμα γιατί η Αστυνομία ήταν κάθετη για κάτι τέτοιο. Ξέραμε πως υπήρχε θέμα με την Αστυνομία και το VAR. Η Ομόνοια επανέλαβε το αίτημά της στη Γενική, όμως δεν έγινε απολύτως τίποτα. Αυτό που έγινε ήταν ότι στο πλαίσιο μιας διαδικτυακής συζήτησης, απάντησα όντως πως εγώ δεν συμφωνούσα. Επαναλαμβάνω πως ήταν μια συζήτηση όπως κάνουμε πολύ συχνά, μπορείτε να την ονομάσετε και προσωπική. Επίσης επαναλαμβάνω πως δεν έγινε καμία ψηφοφορία για το αίτημα της Ομόνοιας. Αυτό που είναι ενοχλητικό είναι το ατόπημα να δημοσιεύεται το περιεχόμενο των συνομιλιών μας. Φανταστείτε να βγαίνει ο καθένας και να λέει τι αναφέρει ο ένας κι ο άλλος. Θέλω να πω πως η σχέση του Φαντάρου με το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ήταν και είναι πάρα πολύ στενές».

Τι θα ψήφιζε αν γινόταν ψηφοφορία: «Αν γινόταν θα ζύγιζα πάρα πολύ σοβαρά τη θέση του σωματείου. Και αν υπήρχε κάποιο ζήτημα αυτό θα αφορούσε εμένα και το σωματείο, δεν θα υπήρχε κάποιο θέμα με την Ομόνοια».

Για τη σχέση του με την Ομόνοια: «Η Ομόνοια είναι ένα μεγάλο σωματείο που το σέβομαι αφάνταστα. Όλοι ήθελαν να μάθουν τι έγινε μεταξύ Ομόνοιας και Γιώργου. Αν είναι δυνατόν να έχω εγώ κάτι με την Ομόνοια».

Για την εκδήλωση: «Ήταν μια πολύ καλά οργανωμένη εκδήλωση. Γιορτάσαμε όλοι τα 75χρονα του σωματείου μας. Συγκινηθήκαμε. Ένα σωματείο με τόσες δυσκολίες που καταφέρνει να είναι εκεί. Μετά το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ μίλησα με τον πρόεδρο μας και του είπα πως το καλοκαίρι αναρωτιόμουν πως θα γλυτώσουμε τη διαβάθμιση. Εκεί που έφτασε η Νέα Σαλαμίνα φέτος είναι άθλος. Να μην ξεχνούμε ότι έγινε εξαιρετική δουλειά φέτος».

«Είμαι στη Νέα Σαλαμίνα 50 χρόνια. Είμαι στο σωματείο μου απ’ το 1973 όταν έπαιζα ποδόσφαιρο. Έλειψα μόνο δέκα χρονιά που σπούδαζα στο εξωτερικό. Στην ΚΟΠ πρέπει να είμαι το πιο παλιό μέλος της ομοσπονδίας. Υπηρέτησα από διάφορα πόστα, και προσπαθώ να κάνω πάντα το καλύτερο δυνατό. Φέτος πριν μήνες ενημέρωσα τον πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας πως έρχεται μια κούραση και ότι θέλω να αποχωρήσω. Δεν το δέχθηκαν και μου είπαν να μείνω μέχρι το καλοκαίρι. Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω και να αναλάβουν νέοι. Είναι οριστική η απόφαση μου. Νομίζω είναι μια φυσιολογική εξέλιξη. Όταν νιώθεις πως δεν μπορείς να προσφέρεις αυτά που θέλεις δεν είναι κακό να αποχωρήσεις».

Για τον Μάζιτς: «Αυτό που ξέρω είναι πως το συμβόλαιο του κ. Μάζιτς ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν. Δεν έχω καμία ενημέρωση για τις προθέσεις του. Ξέρω πως θα έχει συνάντηση με τους προέδρους των σωματείων. Αντιλαμβάνομαι πως θα είναι σε λίγες μέρες αυτή η συνάντηση. Ήταν παράκληση των μελών στη τελευταία Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση