ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η άτιμη η ανάγκη…

Δεν είχαν επιλογή οι «Ερυθρόλευκοι»

Άλλη μια ήττα λοιπόν σήμερα για τη Νέα Σαλαμίνα η οποία έχει κολλήσει στους τρεις βαθμούς και στον πάτο της βαθμολογίας. Σήμερα όμως ήταν παιχνίδι ειδικών συνθηκών με τους «Ερυθρόλευκους» να μην έχουν άλλη επιλογή απ’ το να προχωρήσουν σε βαρύ rotation.

Μετά από 25 μέρες αποχής ακολουθούν και 5 παιχνίδια σε 16 μέρες. Δύσκολο ή μάλλον ακατόρθωτο να φέρεις του παίκτες σου στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας… Και όταν οι εξετάσεις μετά το δεύτερο παιχνίδι δείχνουν πως το πρόγραμμα θα φέρει τραυματισμούς, τότε αναγκαστικά πας σε βαρύ rotation.

Τα επόμενα δυο παιχνίδια θα είναι καθοριστικά για τη Νέα Σαλαμίνα. Ερμής και Εθνικός Άχνας είναι δυο ομάδες που έχουν ίδιους στόχους με τους «Ερυθρόλευκους» και για να φύγεις από την άσχημη κατάσταση που βρίσκεσαι σε αυτά τα παιχνίδια επιβάλλεται να μαζέψεις βαθμούς.

Κάποιοι παίκτες σήμερα κέρδισαν χρόνο και θα προετοιμαστούν καλύτερα για τη δυάδα των παιχνιδιών που ακολουθούν. Βαρέλα, Βινίσιους, Ντανίλο, Κύπρος, Μπρένο και άλλοι που έμειναν εκτός θα κληθούν μεσοβδόμαδα να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας και είναι πολύ σημαντικό να έρθει το αποτέλεσμα. Μόνο έτσι θα αφήσουν πίσω οι «Ερυθρόλευκοι» τα στραβό ξεκίνημα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση