ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φαντάρος προς ΚΟΠ: «Βρείτε άλλες φόρμουλες»

Το μήνυμά του στα ΜΚΔ

Ιδιαίτερα καυστικός για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, ήταν ο εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας στην ΚΟΠ Γιώργος Φαντάρος.

Αναλυτικά, το μήνυμά του:

Βασική προϋπόθεση για την διεξαγωγή του οιοδήποτε πρωταθλήματος, είναι αυτό να διοργανώνεται και να διεξάγεται επί ίσοις όροις για όλους όσους συμμετέχουν. Θα πρέπει όλες οι ομάδες που συμμετέχουν να έχουν να αντιμετωπίσουν τις ίδιες συνθήκες και θα πρέπει οι αγώνες να μην επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες που ουσιαστικά αλλοιώνουν τα αποτελέσματα και άρα και το ίδιο το πρωτάθλημα.

Πριν από καιρό είχα προειδοποίησει ότι η ΚΟΠ θα πρέπει να είναι έτοιμοι για άλλες εναλλακτικές λύσεις αν θέλει να τελειώσει αυτό το φετινό πρωτάθλημα. Λύσεις που θα εξασφάλιζαν αφενός τη διεξαγωγή και το τέλος του αλλά και λύσεις που θα διασφαλιζαν τη δίκαια μεταχείριση όλων των ομάδων και ιδιαίτερα εκείνων που υποχρεωτικά και αποδεδειγμένα διεξάγουν αγώνες απλά και μόνο για την συμπλήρωση των αγωνιστικών του Πρωταθλήματος.

Των ομάδων δηλαδή που δεν αγωνίζονται επί ίσης ορης και των οποίων οι ποδοσφαιριστές, με ιατρικά πλέον επίσημα δεδομένα, αγωνίζονται με κίνδυνο της Υγείας τους.

Θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι οι συνθήκες που βιώνουμε σήμερα έχουν οδηγήσει εκατομμύρια ανθρώπων στη φτώχεια, χιλιάδες επιχειρήσεις σε καταρρεύση και σε μια κοινωνία που δεν προλαμβάνει να μετρά τις πληγές της.

Επομένως με όλο το σέβας προς την ΚΟΠ αλλά και τους άλλους εμπλεκόμενους το να συνεχιστεί και νά τελειώσει το πρωτάθλημα οπως είναι οι συνθήκες σήμερα, με την βεβαίωτητα ότι οι συνθήκες θα χειροτερέψουν, είναι μια ουτοπία. Το ξαναλέω! Βρέστε άλλες φόρμουλες και για φέτος αλλά και για του χρονου.

Στο Καταστατικό αλλά και στις προκυρήξεις των πρωταθληματων υπάρχουν τρόποι για να βγούμε από τα αδιέξοδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση