ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
11° Λευκωσία,
08 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Φαντάρος: «Είναι κρίμα να αλλοιώνονται αποτελέσματα»

Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση και όχι μόνο

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας στην Ομοσπονδία, Γιώργος Φαντάρος, αναφέρεται στη διαιτησία του αγώνα που έγινε στο «Αμμόχωστος».

Αναλυτικά: 

Επειδή ξέρω ότι κάποιοι παρακολουθούν στενά τις αναρτήσεις μου ψάχνοντας να βρουν κάτι για να ζητούν απογνωσμενα... να μου κλείσουν το στόμα... στέλωντας με στη Δικαστική της ΚΟΠ, αφού κατά τη δική τους λογική, σαν.... "αξιωματούχος" δεν έχω το δίκαιωμα να κρίνω αυτά που βλέπω μέσα στα γήπεδα, έχω να τους πω"κουνια που σας κούναγε"!!

Είτε αρέσει σε καποιους είτε όχι, εγώ σέβομαι όλους αυτούς τους επώνυμους η ανώνυμους που μόχθουν, πρασπαθουν και αγωνίζονται, βάζοντας ενιωτε και βαθεια το χέρι στη τζεπη για να κρατούν τις ομάδες τους ζωντανές. Εγώ σεβομαι όλους αυτούς που εξακολουθουν ακόμα να πηγενουν στο γήπεδο για να δουν τις ομάδες τους να νικούν η να χάνουν, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να μη νιώθουν ότι κάποιοι τους εμπεζουν. Ότι κάποιοι τους θεωρούν στο τέλος της ημέρας... βλακες.

Για όλους αυτούς τους λόγους θα πω λοιπόν ότι και την περασμένη Κυριακή στη Πάφο και απόψε στο Αμμοχωστος η διαιτησία ήταν αρνητικός πρωταγωνηστης.

Στη Πάφο βοηθός και διαιτητής δεν είδαν, ότι είδε όλος ο κόσμος, ένα πεντακάθαρο πεναλτυ, ενώ απόψε ο διαιτητής είδε κάτι που δεν έγινε ποτέ, ενω... δεν είδε την παράβαση που... όφειλε να δει.

Η Σαλαμίνα μπορούσε να έιχε καλητερα τύχη απόψε αν ο διαιτητής ήταν πιο προσεκτικός. Ήταν φανερό ότι η ομάδα ήταν πολύ επηρεασμένη από την μεγάλη απόχη ενώ σε κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού δεν είχε ούτε και τύχη.

Το ότι έχασε δεν είναι το τέλος του κόσμου. Πρέπει άμεσα όμως να συνέλθει και να αρχίσει να μαζεύει βσθμους. Παράλληλα όμως θα πρέπει και οι άλλοι οι συντελεστές των αγώνων να βελτιωθούν. Και αν όχι αυτούς που αδυνατούν οι αρμόδιοι θα πρέπει να τους απομακρύνουν.

Φέτος έχουμε ένα πρωτάθλημα με πολύ δύσκολες συνθήκες. Οι ομάδες υπερβαλουν εαυτό για να μπορέσουν να ανταποκριθουν και είναι κρίμα να αλλοιώνονται αποτελέσματα από την ανεπάρκεια κάποιων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση